A KÖVET Egyesület Zöld Iroda Vándorkiállítása mind az öt állomáson, Szegeden, Pécsett, Győrött, Dombóváron és Tatabányán, egyaránt nagy népszerűségnek örvendett. Az egy-egy hetes kiállításokat több mint 1000 fő látogatta, az ingyenes Zöld Iroda képzéseken mintegy 150-en vettek részt.

A KÖVET Egyesület Zöld Iroda Vándorkiállítása mind az öt állomáson, Szegeden, Pécsett, Győrött, Dombóváron és Tatabányán, egyaránt nagy népszerűségnek örvendett. Az egy-egy hetes kiállításokat több mint 1000 fő látogatta, az ingyenes Zöld Iroda képzéseken mintegy 150-en vettek részt.

A Vándorkiállítás keretében januártól májusig zöld minta irodasarok, ingyenes képzés és a Virtuális Irodaház segítségével ismertették meg a látogatókat a környezet- és emberbarát munkahelyek kialakításának módszereivel és előnyeivel.

 

A Zöld Iroda Vándorkiállítás projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

 

Hol találkozhat továbbra is a Zöld Irodával?

 

·        Zöld Iroda Zsebkönyv: A zsebkönyv célja, hogy olyan vezérfonal legyen az olvasó kezében, amely segít elindulni a környezetbarát irodai működés megvalósítása útján. A kiadvány ingyenes, a KÖVET Egyesülettől igényelhető.

 

·        Interaktív oktatóprogram: Az irodahaz.zoldiroda.hu oldalon minden érdeklődő tehet egy sétát a Virtuális Irodaházban. Az alagsortól az emeletig minden helyiségbe benézhetnek, majd a berendezésekre és a szereplőkre kattintva hasznos információkat tudhatnak meg a zöld irodai működésről. Érdemes kinézni az udvarra is! A virtuális barangolás végeztével a látogató tesztelheti megszerzett tudását, ha helyesen válaszol a kérdésekre, névre szóló, elektronikus oklevelet kap.

 

·        Az ötödik Zöld Iroda napon, 2011. június 23-án, a Kinnarps Irodaházban, ahol minden látogató felfedezheti az irodája zöldítésében rejlő lehetőségeket. A KÖVET Egyesület idén ismét összegyűjti és bemutatja az irodák zöldítésének legújabb megoldási lehetőségeit. A környezetbarát termékeket és szolgáltatásokat bemutató egész napos kiállítást szakmai előadások színesítik, továbbá ezen a napon adják át a 2011-es Zöld Iroda verseny győzteseinek járó díjakat is.

 

A Zöld Iroda nap 2011 célja, hogy bemutassák a környezet- és emberbarát irodai működésben rejlő lehetőségeket. A nap során fórumot teremtenek a zöld irodai működéshez kapcsolódó termékeket illetve szolgáltatásokat bemutató kiállítók valamint a látogatók között. A rendezvényen adják át az idei Zöld Iroda verseny győzteseinek járó díjakat is, így lehetőség nyílik a zöldülő irodák közti tapasztalatcserére és az irodában megvalósítható jó gyakorlatok megismerésére. Az egész napos kiállítást szakmai előadások, irodai masszázs és további meglepetések színesítik.

 Kiket várnak látogatóként?

Várják mindazon érdeklődőket, akik szeretnék zöldíteni munkahelyüket, iskolájukat vagy éppen otthonukat, de nem tudják, hogyan lássanak hozzá, hol keressék a megfelelő partnereket. A Zöld Iroda napon már megvalósított jó gyakorlatokkal ismerkedhetnek meg, konkrét ötleteket, zöld tippeket gyűjthetnek. A belépés minden látogató számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

 

Kik a kiállítók?

Gyártók, kereskedők és szolgáltatók, akik terméke, szolgáltatása elősegíti az irodák zöldítését. A kiállítók az irodai környezetvédelem szinte minden területéről képviseltetik magukat, legyen szó hulladékkezelésről, irodaszerekről, takarékos nyomtatásról vagy éppen zöld ajándékokról.

 

www.zoldiroda.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük