A 21.000 négyzetméteres ipari ingatlan (lásd: http://euroastra.hu/node/100931) 23%-át adták ki két hónappal az alapkőletétel után.  

 

A 21.000 négyzetméteres ipari ingatlan (lásd: http://euroastra.hu/node/100931) 23%-át adták ki két hónappal az alapkőletétel után.  

 

A Prologis, Inc., a világ vezető logisztikai ingatlan vállalata június végén bejelentette, hogy 4800 négyzetméterre szóló új bérleti megállapodást írt alá a kelet-közép-európai régió legnagyobb személy- és teherautó alkatrész forgalmazójával, az Inter Cars Hungáriával, amely a Prologis Park Budapest-Sziget építés alatt álló DC7-es épületbe költözik majd. A tranzakciót a nemzetközi ingatlanközvetítő, a CBRE segítette.

 

„Jelentős mérföldkőhöz érkeztünk, úgy éreztük, hogy az ügyféligények még magasabb színvonalú kiszolgálásához egy új logisztikai központ létrehozása járulhat hozzá a leghatékonyabban. Az Inter Cars és a Prologis nemzetközi szinten is kiválóan működő kapcsolatban áll egymással. Az eddigi tapasztalatok alapján örömmel köteleztük el magunkat egy professzionális partner mellett" – mondta Baán Csaba, az Inter Cars Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.

 

„A modern logisztikai ingatlanok iránt jelentősen nőtt meg az érdeklődés a közelmúltban, ezért nagy magabiztossággal kezdtünk bele a spekulatív beruházásba. Örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük a Prologis Park Budapest-Sziget DC7 első bérlőjét" – mondta Kemenes László, a Prologis magyarországi ügyvezetője.

 

A Prologis Park Budapest-Sziget jelenleg hat épületet foglal magába, összesen 128.000 négyzetméter területtel, valamint egy további, 21.000 négyzetméteres fejlesztés van folyamatban. A park Szigetszentmiklós ipari területén helyezkedik el, Budapest elővárosában, közvetlen hozzáféréssel a hazai és nemzetközi közúti hálózathoz, az M0-ás budapesti körgyűrűn keresztül.

 

A Prologis a vezető ipari létesítményszolgáltató Magyarországon, több mint 610.000 négyzetméter logisztikai területtel nyolc ipari parkban (2016. március 31-i adatok szerint).

 

http://www.prologis.com

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük