A TP Vision új alapokra helyezi az otthoni okostévézést. Fejlesztéseivel megteremti, és valóban interaktívvá teszi az otthoni tévézés élményét, a technikai megoldásaival komfortosabbá teszi a televízióit a maratoni játékokhoz és a tévét mind inkább a háztartás központi, irányító készülékévé emeli.

A TP Vision új alapokra helyezi az otthoni okostévézést. Fejlesztéseivel megteremti, és valóban interaktívvá teszi az otthoni tévézés élményét, a technikai megoldásaival komfortosabbá teszi a televízióit a maratoni játékokhoz és a tévét mind inkább a háztartás központi, irányító készülékévé emeli.

Az androidos okostévék tovább bővítik az otthoni szórakoztatás határait. A fejlesztéseivel élen járó TP Vision idén tavasszal több modellt is bemutat. A Philips tévék gyártójaként okos készülékeit ellátja az Android 5.0 (Lollipop) operációs rendszerrel, amellyel a Philips Okostévé és Google Play platform tartalmai egy gombnyomásra a képernyőre varázsolhatóak.

TV 3.0 – már az ajtónkon kopog

A TP Vision okostévé stratégiája három pilléren nyugszik.

  • Egyrészt a tévézés 3.0 élményének megteremtésén dolgoznak, ami azt a célt szolgálja, hogy a felhasználók a lehető legszélesebb programkínálathoz férhessenek hozzá. Ez azt jelenti, hogy a Philips okostévéken egyaránt nézhetőek, interaktívan kezelhetőek az online szolgáltatók és a felhasználó saját tartalmai, illetve a tévé társaságok által közvetített programok.

 

  • Másrészt a vállalat a játékos vénájú embereknek is kedvezni akar. Ők az androidos Philips okostévéken keresztül rengeteg játékhoz juthatnak hozzá az OnLive, a Google Play bekapcsolásával, illetve száz számra válogathatnak a készülékekbe előre installált szórakoztató programok között, amelyeket a Gameloft és az EA biztosít. Ráadásul ezekkel úgy játszhatnak, hogy a tévéhez semmilyen kiegészítő konzolt nem kell hozzákapcsolniuk. Plusz élményt nyújtanak az Ambilight fényhatások. Ezeknek a játék menetéhez illeszkedő színváltásai még felejthetetlenebbé tesznek egy – egy izgalmas autós versenyt, foci küzdelmet, vagy más akciódús összecsapást.

 

  • Harmadrészt a Philips Okostévé az „Okos Otthon" applikációk központi csatornája lehet, azaz a készüléken keresztül irányíthatóak az internethez kapcsolódó egyéb otthoni okos készülékek is. Így a jövőben akár a tévéről lesz szabályozható a világítás, vagy az otthoni biztonsági rendszer.

Személyre szabott és egyszerű kezelés

Mindezekhez a TP Vision fejlesztői áttekinthető és egyszerűen használható kezelőfelületet alakítottak ki. A Philips Shelf személyre szabott, az egyéni preferenciákat figyelembe vevő alkalmazási platform. Hangvezérléssel összekapcsolt távirányítóval, a szövegbevitelt megkönnyítő billentyűzettel, valamint a menüben való navigálást elősegítő programindító alkalmazással is rendelkezik.

A letöltött és a tárolt applikációk, játékok, egyéb tartalmak nagy tárhelyet igényelnek. A TP Vision fejlesztői felmérve a várható szükségleteket 8 és 16 GB belső memóriát biztosítanak a készülékekhez. A forgalomba hozott modellek eltérő tárhellyel fognak rendelkezni. Természetesen a memória kapacitások könnyedén bővíthetőek lesznek egy szabadon választott külső meghajtó révén, amely USB kapcsolaton keresztül egyszerűen a készülékhez kapcsolható.

Tavasszal már jönnek az új modellek

Az androidos Philips Okostévék második generációjának modelljei folyamatosan mutatkoznak be az idei esztendőben. A kínálat része lesz a hamarosan piacra lépő Philips 5500 Full HD sorozat, ami az alacsonyabb árú készülékek közé tartozik. A további fejlesztéseket, felhasználói élményt fokozó megoldásokat nyújtó Philips 6400-as UHD, a Philips 6500-as Full HD sorozat, a Philips 7100-as és a Philips 7600-as UHD modellek szintén még a tavasz folyamán a boltok polcaira kerülnek Magyarországon is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük