2022.05.29.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Benne vagy? – Új kampánnyal nyitja meg a buliszezont a Jägermeister

4 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/79250"><img class="image image-preview" src="/files/images/Jaegermeister1.jpg" border="0" width="237" height="316" /></a></span>Vadiúj koncepció és a nagy kérdés: Benne vagy? A Jägermeister legújabb reklámfilmje szerint egy jó sztori kedvéért fejjel lefelé vágunk neki a városnak, vadállatokkal zárjuk össze magunkat és még egy fotón is kiabálunk, jóllehet senki sem hall minket.  Hogy a most bemutatásra kerülő új Jägermeister reklámfilm mellett milyen további aktivitásokkal tölti meg a márka az „Are you in?" kampányt, a következő hónapokban derül majd ki. <p> 

Vadiúj koncepció és a nagy kérdés: Benne vagy? A Jägermeister legújabb reklámfilmje szerint egy jó sztori kedvéért fejjel lefelé vágunk neki a városnak, vadállatokkal zárjuk össze magunkat és még egy fotón is kiabálunk, jóllehet senki sem hall minket.  Hogy a most bemutatásra kerülő új Jägermeister reklámfilm mellett milyen további aktivitásokkal tölti meg a márka az „Are you in?" kampányt, a következő hónapokban derül majd ki.

 

Vadiúj koncepció és a nagy kérdés: Benne vagy? A Jägermeister legújabb reklámfilmje szerint egy jó sztori kedvéért fejjel lefelé vágunk neki a városnak, vadállatokkal zárjuk össze magunkat és még egy fotón is kiabálunk, jóllehet senki sem hall minket.  Hogy a most bemutatásra kerülő új Jägermeister reklámfilm mellett milyen további aktivitásokkal tölti meg a márka az „Are you in?" kampányt, a következő hónapokban derül majd ki.

 

A Mast-Jägermeister SE és a BOLS Hungary Kft. számára fontos cél volt, hogy a világ első számú keserűlikőr márkája egy kifejezetten Magyarországra gyártott, hazai reklámügynökséggel fejlesztett kampánnyal kezdje a 2014-es buliszezont.  A DDB Reklámügynökség többhónapos munkájának eredménye az a reklámfilm, amelyet a nézők először április 12-én este láthatnak az RTL Klub csatornáján 60 másodperces hosszúságban.

 

Az „Are You In?" vagyis a „Benne vagy?" névre keresztelt kampánnyal a Jägermeister népszerűségét szeretnék növelni a nagyvárosi  fiatalok körében. A legfontosabb, amit a márka meg akart mutatni magáról, hogy mennyire megérti az éjszakának nekivágó baráti társaságok világát, az őket  összekötő érzést, a nagyvárosi kalandvágyat.  Azokat a pillanatokat, amelyeket leginkább a barátaival élvez az ember. Lehetnek ezek spontán kialakult helyzetek, vagy közösen eltervezett éjszakai kalandok, a lényeg az, hogy együtt csináljuk és együtt ünnepeljük  meg a barátainkkal és egy pohár Jägermeisterrel.

 

Tordai Péter, a DDB Reklámügynökség vezető kreatív igazgatója az új reklámfilmmel kapcsolatban a legnagyobb kihívásnak azt tartja, hogy autentikus módon, a valóságot jól tükrözően, ám mégis ikonikusan, inspiratívan tudja átadni a történetet: "Ehhez a történetmeséléshez tökéletesen illettek a lassított képek és a felvállaltan lassabb tempójú zene. Így az éjszakai élet minden részlete felnagyítódott. Fontossá tettük azokat a pillanatokat, amelyek meghatároznak egy igazán emlékezetes estét."

 

A film készítését a szokásosnál hosszabb kreatív fejlesztés előzte meg. Három hónapon át készítették elő és véglegesítették a filmet. "A főszereplőinkkel hatalmas szerencsénk volt, még hajnal négykor is úgy ugráltak a vízbe, mintha tényleg egy partin lennének. Ehhez persze a rendezők és a stáb lelkesedése és fáradhatatlansága is nagy segítség volt." – mesél a forgatás részleteiről Tordai Péter –  "A rendezők az olasz Tommaso Berté és Paolo Borgato rendezőpáros voltak, az operatőrük pedig Pohárnok Gergő. Szakmai tudásukkal és kreativitásukkal nagyban hozzájárultak, hogy a Jägermeister számára itthon is valóban ikonikus reklámfilm készüljön."

 

A Jägermeister Magyarország elsőszámú prémium kategóriás import szeszesital márkája, hazánkban a BOLS Hungary Kft. évente több mint 1,5 millió litert értékesít belőle. Ezzel az eredménnyel előkelő helyet vívott ki magának Magyarország. Mi vagyunk az egyik, Jägermeistert a legnagyobb mennyiségben értékesítő ország a világon. A célcsoport körében ez a legmagasabb ismertséggel rendelkező márka, megelőzve ezzel valamennyi konkurenst.

 

A Jägermeister szándéka, hogy a „Benne vagy?" kérdés minél többször hangozzon el baráti társaságokban. Önmagunk igazán baráti társaságunkban lehetünk. Egy pörgős estére a városban pedig nem lehet nemet mondani.

Németh Krisztina

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.