2023.november.30. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Béreltvonali internet szintû szolgáltatás ?DSL? áron

3 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/794"><img class="image thumbnail" src="/files/images/pantel.jpg" border="0" alt="Pantel" title="Pantel" width="96" height="30" /></a></span> <p>A 2007-es esztendõ is a fejlesztések éve az innovatív szolgáltatásairól ismert PanTel-nél. A néhány napja útjára indított - és tesztüzemben már kiválóan mûködõ - MobilVoIP szolgáltatás után most újabb hiánypótló termékkel lép piacra a cég. </p><p>

 pantel

A 2007-es esztendõ is a fejlesztések éve az innovatív szolgáltatásairól ismert PanTel-nél. A néhány napja útjára indított – és tesztüzemben már kiválóan mûködõ – MobilVoIP szolgáltatás után most újabb hiánypótló termékkel lép piacra a cég.

 pantel

A 2007-es esztendõ is a fejlesztések éve az innovatív szolgáltatásairól ismert PanTel-nél. A néhány napja útjára indított – és tesztüzemben már kiválóan mûködõ – MobilVoIP szolgáltatás után most újabb hiánypótló termékkel lép piacra a cég.

Április közepétõl a PanTel garantált sávszélességen, azonos le- és feltöltési sebességgel kínálja kedvezõ árú szimmetrikus internet szolgáltatását üzleti elõfizetõknek.

A PanTel vállalati ügyfelei részérõl felmerült igényt teljesít, amikor meglévõ internetes portfólióját a garantált sávszélességû szimmetrikus internet szolgáltatással, az SDSL-lel is bõvíti. A vállalat nem titkolt célja, hogy innovációs termékét kedvezõ árú tömegtermékké alakítsa. Az SDSL-t elsõként kipróbáló PanTel ügyfelek visszajelzései alapján a szolgáltatás sikere garantált, a termék számos kis- és nagyvállalat számára jelent majd nélkülözhetetlen segítséget a hatékony mûködéshez.

A PanTel SDSL internete ötvözi a meglévõ internetes szolgáltatások elõnyeit, és kiiktatja azok gyenge pontjait. Az ADSL aszimmetrikus le- és feltöltési sebességét kiegyenlítve az SDSL megszünteti azt a várakozási idõt, amit eddig a feltöltések lassúsága követelt a felhasználótól.

A termék kiválóan alkalmas nagy mennyiségû adatot forgalmazó cégek vagy erõs webes megjelenéssel bíró vállalkozások számára, mert az internetre való adatfeltöltés lassúsága többé nem gátolja a munkafolyamatokat. A szimmetrikus adatforgalom biztonsága olyan vállalkozásoknak is pótolhatatlan elõnyt nyújt, akiknek fontos távoli erõforrásaik gyors elérése, vagy több telephellyel rendelkeznek, és ezért a távoli felhasználókat szeretnék összekötni megosztott adatbázisokkal vagy szerverekkel.

Amellett, hogy az SDSL a bérelt vonali internettel azonos szintû szolgáltatást és a PanTel által garantált sávszélességet biztosít, most azoknak az árérzékeny cégeknek is alternatívát teremt, akik a bérelt vonali szolgáltatást eddig megfizethetetlennek tartották. A piacon lévõ ajánlatokhoz képest a PanTel SDSL internet lényegesen kedvezõbb áron, már 29.000,- forinttól rendelhetõ. Ez az összeg korlátlan internetforgalmat jelent, és a havidíjon felül semmilyen pluszköltséggel nem jár. A PanTel SDSL jelenleg Budapesten és tíz vidéki nagyvárosban érhetõ el, és a szolgáltatási terület folyamatosan bõvül.

A PanTel mindig a legfrissebb piaci igényeknek igyekszik megfelelni. Szolgáltatási portfoliója már nem csak a hagyományos telekommunikációs lehetõségeket tartalmazza, a cég immár teljes körû IT megoldásokkal segíti ügyfeleit üzleti sikereik megvalósításában. A Magyarországon ismert hang- adat- és internet szolgáltatásain kívül a PanTel a nemzetközi távközlési szolgáltatások vezetõ alternatív vállalata is egyben, erre folyamatosan bõvülõ, Európán átívelõ optikai hálózata a biztosíték.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.