2022.szeptember.30. péntek.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Biztos mentés télen is

2 perc olvasás
<p><em><span class="inline inline-left"><a href="/node/23291"></a></span><span class="inline inline-left"><a href="/node/23291"><img class="image image-_original" src="/files/images/log.gif" border="0" width="165" height="135" /></a></span>Az UNIQA Biztosító téli abroncsokat ajándékozott az Országos Mentőszolgálatnak, hogy a segítség gyorsan és biztonságosan megérkezzen a szükséges helyre, akár esik, akár fúj.</em></p><p>

logAz UNIQA Biztosító téli abroncsokat ajándékozott az Országos Mentőszolgálatnak, hogy a segítség gyorsan és biztonságosan megérkezzen a szükséges helyre, akár esik, akár fúj.

logAz UNIQA Biztosító téli abroncsokat ajándékozott az Országos Mentőszolgálatnak, hogy a segítség gyorsan és biztonságosan megérkezzen a szükséges helyre, akár esik, akár fúj.

 

    Minden vezető tudja, hogy szirénázó mentőautó hallatán lehetőleg azonnal félre kell húzódni, utat adni a közeledő járműnek, hiszen életek függhetnek annak gyorsaságától. Téli útviszonyok között leggyorsabban és legbiztonságosabban közlekedni speciális gumiabroncsokkal felszerelt autóval lehet, ezért az UNIQA Biztosító úgy döntött, hogy téli abroncsokkal segíti az Országos Mentőszolgálat munkáját.

uniqa omsz1.thumbnailA 40 darab Continental típusú téli abroncsot és acéltárcsát Ertl Pál, az UNIQA Biztosító igazgatósági tagja adta át Dr. Göndöcs Zsigmondnak, az Országos Mentőszolgálat főigazgatójának. Ertl Pál az átadás alkalmából tartott sajtótájékoztatón elmondta: „az UNIQA a magas színvonalú biztosítási szolgáltatások mellett a társadalmi felelősségvállalásra is nagy hangsúlyt helyez. Az alapítása óta számtalan sport- és kulturális esemény megrendezésében vállalt szerepet, valamint több alapítványt is támogatott. Bízom benne, hogy a most átadott téli abroncsok hozzájárulnak ahhoz, hogy a Mentőszolgálat munkatársai könnyebben végezhessék felelősségteljes munkájukat" – tette hozzá Ertl Pál.

uniqa omsz2.thumbnail„Örömmel és köszönettel fogadtuk az UNIQA Biztosító nagylelkű felajánlását, melynek révén 10, az ország különböző pontjain szolgálatot teljesítő rohamkocsinkat szerelhetjük fel a legjobb minőségű téli gumikkal – mondta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR-igazgatója. „Az OMSZ valamennyi mentőkocsija úgynevezett „négy-évszakos" gumiabroncsokat használ, melyek ugyancsak alkalmasak téli közlekedésre, azonban az UNIQA által adományozott gumiabroncsok (melyeket a Continental jóvoltából jelentős kedvezménnyel sikerült beszerezni) a havas-jeges útviszonyok között valóban a legjobb megoldást jelentik. Az UNIQA Biztosító segít, hogy segíthessünk. Köszönet érte."

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.