2022.05.24.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Blake Shelton lesz a 2016-os Kids’ Choice Awards házigazdája

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/96446"><img class="image image-preview" src="/files/images/Blake.preview.jpg" border="0" width="475" height="640" /></a></span>Március 12-én jön a világ leglazább díjátadója. Blake Shelton, a countryzene nagyágyúja lesz a 2016-os Kids' Choice Awards házigazdája. A The Voice mestereként is ismert zenész alig várja, hogy a Nickelodeon népszerű díjkiosztójának közönsége elé lépjen 2016. március 12-én.</p> <p> 

Március 12-én jön a világ leglazább díjátadója. Blake Shelton, a countryzene nagyágyúja lesz a 2016-os Kids' Choice Awards házigazdája. A The Voice mestereként is ismert zenész alig várja, hogy a Nickelodeon népszerű díjkiosztójának közönsége elé lépjen 2016. március 12-én.

 

Március 12-én jön a világ leglazább díjátadója. Blake Shelton, a countryzene nagyágyúja lesz a 2016-os Kids' Choice Awards házigazdája. A The Voice mestereként is ismert zenész alig várja, hogy a Nickelodeon népszerű díjkiosztójának közönsége elé lépjen 2016. március 12-én.

 

A világ leglazább és óriási várakozással övezett gáláján a gyerekek legnagyobb kedvencei, zenészek és színészek is esélyesek a sárga léghajót formázó trófeákra – és természetesen a gála védjegyévé vált zöld trutyira.

 

Világszerte 180 országban követhetik a Kids' Choice Awards eseményeit a Nickelodeon rajongói március 12-én. A legkisebbek szavazatai alapján odaítélt díjak átadását rengeteg meglepetés és poén színesíti majd, azonban bővebb információt csak az elkövetkező időszakban árul el a gyerekek kedvenc tévécsatornája. Annyi azonban már tudható, hogy a rendezvény házigazdája Blake Shelton, a countryzene szupersztárja és a The Voice mestere lesz, aki már alig várja, hogy műsorvezetőként is bemutatkozhasson.

 

„Számtalan színpadon álltam már életemben, de egyik sem ígért olyan vicces és izgalmas kalandot, mint a Nickelodeon Kids' Choice Awards, amely kétségtelenül a gyerekek legnagyobb és legőrültebb bulija. Alig várom, hogy engem is leöntsenek!" – nyilatkozta a sztár, aki jelenleg Király Viktort teljesítményét is értékeli a The Voice-ban.

 

Az amerikai Nickelodeon már 36 éve a legkisebbek elsőszámú tévécsatornája, és közel 30 éve díjazza évről évre a gyerekek kedvenceit. Idén márciusban többek között az Agymenők sztárja, Kaley Couco és Nick Jonas, a Jonas Brothers sármos szépfiúja – aki egyben a 2015-ös show házigazdája is volt – is részesült a győzteseknek járó zöld trutymóból, a díjkiosztó abszolút nyertese pedig Az éhezők viadala: A Kiválasztott lett, amelynek főszereplői, Jennifer Lawrence és Liam Hemsworth a legjobb akcióhősnő és akcióhős díját is elvitték.

 

A 2015-ös Kids' Choice Awards jelöltjeire összesen több mint 500 millió szavazat érkezett, amely abszolút rekord a díjátadó történetében. Az idei jelöltek és fellépők listáját az elkövetkező hetekben hozzák nyilvánosságra.

 

http://www.nickelodeon.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.