Elvis Presley születésnapján, január 08.-án a Bock Pince Bock 'n' Roll bora és Európa első számú, a Királyt megidéző zenekara, az Ed Philips and the Memphis Patrol zenekar egy fantasztikus Cuvée-t alkotott.

 

 Elvis Presley születésnapján, január 08.-án a Bock Pince Bock 'n' Roll bora és Európa első számú, a Királyt megidéző zenekara, az Ed Philips and the Memphis Patrol zenekar egy fantasztikus Cuvée-t alkotott.

 

Két figyelemre méltó üstökös került egy pályára. Országos megmozdulások, zenei fesztiválok, bor és gasztro rendezvények közös vendégeként hirdetik a bor és rockandroll kultúrát, a minőséget, az eredetiséget és a lendületet, melyet sikeresen zártak palackba és hitelesen tesznek színpadra. Ezen mértékek mentén az ország legnagyobb borozgató asztaltársasága verbuválódik. Jó bor, jó zene, jó barátok.

Jogosan felvetődhet a gondolat, hogy mi az a Bock 'n' Roll bor. Nos, az három szőlőfajtából készülő vörösbor, mégpedig Syrah, Kékfrankos, Pinot Noir, egyenlő arányban. Külön -külön is mindegyik kiváló, hát még így! Stílusában könnyed, illatában fűszeres, halványabb színvilággal rendkívüli összetettséggel rendelkezik. Akár hiszik, akár nem, ez a bor 18 hónapot tölt másod töltésű tölgyfahordóban. Az biztos, hogy én nem bírnám ki, hogy 18 hónapig hozzá se nyúljak. A Bock 'n' Roll nemcsak hétvégi buli előtti bemelegítésre való.

Sőt, mivel fiatalos, lendületes, jó ivású bor, akár a hétköznapokra is jó szívvel ajánlanám.

 

„Az Ed Philips és a Memphis Patrol zenekar a leghitelesebben és kimagasló színvonalon adja elő Elvis Presley dalait, ráadásul egyedi megjelenéssel, színpadképpel, vadító uniformisban." A 2013-mas Paksi Gasztroblues Fesztiválon bizonyára sokan megismerték és megkedvelték „az 50-es, 60-as és 70-es évekből válogatott műsorukban hallható rockabilly, rock and roll, blues és hawaii dalokat is. Szemnek, fülnek, lábnak élvezetes muzsikálásuk mindig nagy sikerre talál a mélyen tisztelt nagyérdeműnél. Ed Philips a leghitelesebb magyarországi Elvis imitátor. 2009-ben – első magyarként – az angliai Blackpoolban megrendezésre került Elvis Presley Európa Bajnokság döntőse, illetve a 2007-ben "Királyválasztás" elnevezéssel megrendezett első magyarországi Elvis Presley imitátorverseny közönségdíjas előadóművésze."

A tüzes bor és a 10.000 voltos zenekar egymásra találása nem csak a hazai pályán lesz örömére a nagyérdeműnek. A Nagyvilágban is sikerrel debütált a páros a banda olasz, német és svájci turnéján. A páratlan hazai íz és az Elvis dalok egyedi előadása megmozdít, felráz és elvarázsol. Érdemes követni a történetet.

A villányi kézfogót Budapesten hamarosan egy koncertezős borkóstoló követ!

 

https://www.facebook.com/elvispatrol

http://bock.hu

 

Lantai József