Ha hihetünk az időjósoknak, meleg nyarunk lesz idén – érdemes hát jól körülnézni az utazási ajánlatok rengetegében, hogy választott úti célunk minőségben és programválaszték tekintetében is megfeleljen az elvárásainknak.

 

Ha hihetünk az időjósoknak, meleg nyarunk lesz idén – érdemes hát jól körülnézni az utazási ajánlatok rengetegében, hogy választott úti célunk minőségben és programválaszték tekintetében is megfeleljen az elvárásainknak.

 

Mit is kell „tudnia" egy jó nyaralásnak?  Kényeztessenek minket, fürödhessünk, napozhassunk, mozoghassunk kedvünkre és terülj-terülj-asztalkám csábítson, és a gyerek is jól érezze magát. Mi, szülők, pihenni érkezünk egy szállodába, de a gyerekeink valami egészen másért. Kicsik vagy nagyok, fiúk vagy lányok, félénkek vagy bátrak; őket a felfedezés, a kaland, az izgalom és a játék hajtja. A gyerekbarát szállodában a gyerekekre biztosan nem lesz gondunk, reggeltől-estig vidám tematikus programok várnak minden korosztályt. Az animátorok programjain jó kezekben vannak: íjászkodnak, rókára vadásznak, kincset keresnek, vagy éppen vetélkednek. A szállodánként változó kínálatban szerepel aszfaltrajzverseny, mozaikkép-készítés, öko suli, számháború, homokvárépítés, kreatív kézműves foglalkozások, sorversenyek és arcfestés.

 

Nincs olyan gyerek, aki ne szeretne vízágyúzni, pancsolni, fröcskölni – kedvencük lesz a vízivilág.  Míg a felnőttek pihennek, kipróbálják az élmény és gyógymedencéket vagy egy kellemes masszázzsal kényeztetik magukat, a gyerekek vígan játszhatnak a Danubius Bubbles Club sárkányaival a sok színes játékkal megpakolt játszószobában vagy a fajátékokkal gazdagon felszerelt játszótéren. A Bubbles Club sárkányai ugyanis beköltöztek a Danubius szállodáiba. Minden gyerek megtalálhatja a neki való sárkány barátot és program típust, csak követni kell a buborékokat, mert ahol buborék van, ott sárkány is van.

 

A családi együttlétet elősegítő programokból is akad bőven: családi olimpia, családi zumba és -foci, közös kirándulás, izgalmas kvíz vagy társasjáték. A gyermekeinkkel gondtalanul együtt töltött idő varázslatos pillanatait nemcsak a családi foglalkozásokon élhetjük meg, de az étteremben is, ahol a reggeli- és vacsoraételek bőséges választékában könnyű megtalálni a kicsik fogára valót – a gyermek büfé sarok roskadozik a kis vendégek kedvenc fogásaitól.

A Danubius gyerekbarát szállodákban – Bükön, a hévízi Aquában, a balatonfüredi Hotel Marinában és Annabellában valamint a soproni Hotel Lövérben – a gyerekek kitüntetett  figyelmet élveznek – a színes programválasztékból szemezve dönthetnek saját szórakozásukról. A gyerekkedvezmény akár a 100%-ot is elérheti. A szállodák tematikus programcsomagokat is kínálnak, mint például a Locsi-pocsi napok vízidisco-val vízitündér választással és vízi vetélkedővel. Ákombákom napok a kreatív csemetéknek, négynapos Mágus Tanoda a kis bűvésztanoncoknak, a többszörös nemzetközi bűvészverseny-győztes Galambos Ferenc vezetésével. A legkisebbekkel is érdemes útra kelni, hiszen a babás nyaraláshoz szükséges felszerelések, napfénytől védett babamedence, játszószoba áll a rendelkezésükre. A Baba-mama idejöjjön hétvége mesés-zenés, mocorgó- és kismamatornás programokat, baba-mama úszást tartogat.

 

www.danubiushotel.com

Németh Krisztina

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük