Nagy volt az érdeklődés a Bonduelle standjánál a Sous Vide és a MINUTE termékcsaládok iránt. A vendéglátóipar és a közétkeztetés szakemberei éltek a kiállítás nyújtotta lehetőséggel, és kíváncsian kérdezték a Bonduelle szakembereit a két új technológiáról. (lásd: http://euroastra.hu/node/100636)

 

Nagy volt az érdeklődés a Bonduelle standjánál a Sous Vide és a MINUTE termékcsaládok iránt. A vendéglátóipar és a közétkeztetés szakemberei éltek a kiállítás nyújtotta lehetőséggel, és kíváncsian kérdezték a Bonduelle szakembereit a két új technológiáról. (lásd: http://euroastra.hu/node/100636)

 

Az idén második alkalommal megrendezett SIRHA Budapest innovációs termékverseny zsűrije pedig elismerő oklevéllel méltatta Európa legnagyobb zöldségspecialistájának legújabb fejlesztéseit.

„Örömmel tapasztaltuk a nagy érdeklődést, a pozitív visszajelzéseket, az innovációs elismerésnek pedig külön örülünk. Ez abban erősít meg bennünket, hogy jó úton járunk a fejlesztés, az innováció tekintetében is. A kiállításon bemutatott Sous Vide és MINUTE termékcsaládok egyedülálló szakmai tudásunk eredménye, általuk ismételten garantáljuk a kiváló minőséget, a frissességet a tányéron, és a hatékonyságot a gasztronómiában." – fogalmazott Bartók Gabriella, a Bonduelle Food Service ágának üzletfejlesztési managere, majd hozzátette: „A Bonduelle teljes közössége nevében gratulálunk Széll Tamásnak és csapatának a Bocuse d'Or győzelemhez, nem is kívánhattunk volna eredményesebb zárást az idei SIRHA kiállításra."

 

Mindkét technológia lényege a gőzben párolás. Amellett, hogy a szakemberek pénzt, energiát és időt takaríthatnak meg ezzel az eljárással előállított termékek használatával, a zöldségek is megőrzik eredeti formájukat, intenzív ízüket, és tökéletes textúrájukat, színük is étvágygerjesztő marad. Salátabárokban, serpenyőben, szószokban, levesekben – hidegen, melegen egyaránt kiválóak, felhasználásuknak csak a kreativitás szab határt.

A Sous Vide konzervek minimális felöntőlevet tartalmaznak, hőkezelés alatt a zöldség gőzben párolódik. Tartósítószert sem tartalmaznak, szobahőmérsékleten tárolhatók.

A MINUTE termékcsalád további előnye, hogy blansírozás nélkül készül, ily módon a zöldség nem vesz fel vizet, kiolvadáskor minimális a vízveszteség, a friss zöldség minden tulajdonságával pillanatok alatt tálalható.

 

A Sous Vide termékcsalád jelenlegi kínálata:

sárgarépa-, zeller- és céklacsík; céklakocka;  vörösbab; csicseriborsó;

morzsolt csemegekukorica és borlotti tarkabab.

A MINUTE termékcsalád jelenlegi kínálata:

zöldborsó; brokkoli; karfiol; kelbimbó; Sombrero-, Royal-, Kalifornia-, Trio-, Nyár ízei- és serpenyős délvidéki zöldségkeverék.

 

A Bonduelle Food Service termékei között ugyanakkor megtalálhatóak az egyéb – vendéglátóiparban gyakran használatos – különlegességek is, mint pl. a WOK zöldségkeverékek.

 

Minden esetben, a vállalat a termőföldtől az asztalig, a feldolgozás minden folyamatát ellenőrzi. A Bonduelle gyárak ISO 9002 bizonyítványa pedig garantálja a termékek és a szolgáltatások kiváló minőségét.

 

http://www.bonduelle-foodservice.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük