2024.április.12. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Budapest legmenőbb tetőteraszán járt a magyar mémhős

3 perc olvasás

Múlt hét pénteken nyitotta meg a főváros legmagasabban fekvő tetőteraszát a Hotel President. Az esemény sztárvendége Hide The Pain Harold volt, a mára már internetes sztárrá vált budapesti nyugdíjas, aki tériszonya ellenére is imádta a 360 fokos budapesti panorámát.

Télen még a világsajtó is felkapta a fejét a hírre, hogy szabadtéri korcsolyapálya nyílt a Budapest történelmi negyedének szívében található Hotel President tetején. Bár a tél elmúlt, a szálloda gondoskodott róla, hogy nyáron is bárki részese lehessen a magasból kínálkozó egyedülálló látványnak.

Ha valaki egy helyről szeretné megnézni az egész várost, az Intermezzo Roof Terrace kitűnő választás. Minden korosztály számára kiváló kikapcsolódási lehetőséget kínál, hiszen finom koktélok és grillételek fogyasztása közben 360 fokos panoráma nyílik olyan nevezetességekre, mint a Szent István Bazilika, a Parlament, a Budai Vár és a Citadella.

Galla Gergő, a Hotel President igazgatója arról beszélt, hogy rengeteg pozitív visszajelzést kaptak a korcsolyapálya megnyitása után, a vendégeik kivétel nélkül elégedettek voltak a szolgáltatással. Éppen ezért úgy gondolták, hogy Budapest belvárosában nyáron is van helye egy igazán különleges gasztroterasznak.

„Ez inkább egy laza életérzés, mintsem egy 4 csillagos vendéglátóegység. Fiatalos hangulattal, változatos zenével, széles ital kínálattal és ínycsiklandozó ételekkel várunk mindenkit a felhők felett, legyen szó randevúról, baráti beszélgetésről, születésnapról, bulizásra hangolódásról, vagy üzleti tárgyalásról” – fogalmazott Galla Gergő.

A pénteki nyitóünnepségen ott volt Hide The Pain Harold is, aki egy ártalmatlan stockfotóknak köszönheti, hogy világhírűvé vált. Arató András karrierje néhány éve indult, amikor felkérték egy fotózásra, a netezők pedig azonnal beleszerettek mimikájába, ami olyan, mintha még a legvidámabb pillanatokban is szörnyű fájdalmat leplezne.

A szálloda hamarosan közzétesz egy második videót arról is, miként jutott fel Harold a tetőre, ezért érdemes követni a Facebook-oldalukat is. (https://www.facebook.com/hotelpresident/)

A valóban egyedi, és lenyűgöző hangulatú tetőterasz minden nap 17 és 22 óra 30 perc között tart nyitva az időjárás függvényében, várhatóan egészen szeptember végéig. Az Intermezzo Roof Terrace örömmel várja a budapesti vendégeket is. A terasz népszerűsége okán az asztalfoglalás ajánlott, amit a hotel honlapján tehetnek meg az érdeklődők:

https://hotelpresident.hu/hu/etterem/intermezzo-tetoterasz

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.