A OneRepublic dalait világszerte emberek milliói hallgatják, a sztárcsapat idén nyáron végre hazánkba is ellátogat. Egy szerencsés pár a Class FM jóvoltából pedig Abaházi Csaba kíséretében a színfalak mögött is találkozhat a világhírű zenekarral.

 

A OneRepublic dalait világszerte emberek milliói hallgatják, a sztárcsapat idén nyáron végre hazánkba is ellátogat. Egy szerencsés pár a Class FM jóvoltából pedig Abaházi Csaba kíséretében a színfalak mögött is találkozhat a világhírű zenekarral.

 

Kiss Orsinak adott  interjújában Drew Brown őrületes koncertet ígér a magyar rajongóknak. Az együttes népszerű tagja gyerekkoráról, a zenekart inspiráló művészekről és Budapestről is mesél az interjúban, amelyet május 3-án a Class40-ben hallgathatnak meg az érdeklődők.

 

A 2007 óta siker sikerre halmozó OneRepublic idén először Magyarországon is koncertezik, június 7-én lépnek fel a Budapest Arénában. A Grammy- díjra jelölt banda öt kontinens 169 városában játszott már teltház előtt, így a hazai közönség is bombasztikus előadásra és tomboló tömegre számíthat. A Class FM pedig ismét megajándékozza hűséges hallgatóit, akik eljuthatnak a budapesti bulira – a legszerencsésebbek a koncertélmény felejthetetlen hangulata mellett ráadásul személyesen is találkozhatnak kedvenceikkel!

 

A rajongók páros koncert belépőt nyerhetnek, sőt, egy pár Abaházi Csaba kíséretében, a színfalak mögött foghat kezet és készíthet majd közös fotót a sztárzenekarral.

A Class FM.hu-n is folytatódik A hét OneRepublic-dala című játék. A keresett dal információért csak figyelni kell a rádió honlapját és Facebook oldalát, majd a helyes megfejtést elküldeni a classfm@classfm.hu címre. A beküldők között értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra: az új OneRepublic lemez, egy plakát és egy páros belépő az együttes első budapesti koncertjére.

 

A csapat frontembere, Drew Brown a Kiss Orsinak adott exkluzív interjújában elmondta, hogy már a kezdetektől fogva meghatározta életét a zene. „10 éves korom körül kezdtem el dobolni, majd 12 évesen megkaptam életem első gitárját. Innentől nem volt megállás" – mondta mosolyogva a sztár, aki arról is mesélt, kik inspirálják a népszerű együttest. „Imádjuk a Beatlest és nagy rajongói vagyunk a U2-nak, Elvis Costello-nak, a Queennek, illetve David Bowie-nak. Igyekszünk az újabb zenékkel is lépést tartani, Sokat hallgatjuk a Doctor Dark-ot, és Kevin Devine is a kedvenc zenészeink közé tartozik."

 

Drew Brown még sohasem járt Budapesten, a magyar főváros azonban már tavaly is szerepet játszott az életében. „A nyár nagy részét utazással töltöttük és rengeteget hallgattuk George Ezra Budapest című dalát. Nagyon várom, hogy végre eljussunk hozzátok, reméljük, olyan produkciót nyújtunk majd, amilyet még sohasem láthattak a magyar rajongók"- árulta el. Orsi igyekezett fényt deríteni a gitáros Wikipédia-oldalának eltűnését övező rejtélyre is. „Fogalmam sincs, hogyan történhetett, egyszer csak eltűnt. A teóriám az volt, hogy biztosan megbánthattam egy felszolgálót, mert kevés borravalót adtam" – viccelődött Drew.

 

Kiss Orsi a legnagyobb nemzetközi és hazai sztárokkal készített már interjút, de a Drew Brownnal való beszélgetéssel egyik nagy álma vált valóra. „Drew-t egyszerűen csak zenei atyaúristennek hívom: szinte nincs olyan hangszer, amelyen ne játszana tökéletesen. A OneRepublicra, én is az Apologize című dal kapcsán figyeltem fel. Nem hittem, hogy lesz még ekkora slágerük, de jöttek a jobbnál jobb dalok, a legutóbbi kedvencem a Counting Stars, amely a mai napig a Class hallgatók egyik legnagyobb kedvence is" – magyarázta a Class FM csinos műsorvezetője, aki azt is bevallotta, nagyon irigykedik kollégájára, Abaházi Csabára. "Fantasztikus élmény lenne személyesen is találkozni a csapattal, megmondom őszintén, szívesen lennék Csabi helyében, aki elkíséri majd a backstage-be a szerencsés nyerteseinket. Nemcsak Drew-ért, hanem Ryan Tedderért, a frontemberért is odavagyok, de szerintem a nyertesek is ájulás-közeli állapotba kerülnek majd, ha kezet foghatnak a srácokkal" – nevetett Orsi.

 

Milyen dalok szerepelnek majd az új OneRepublic albumon? Hogyan futott fel Drew Brown zenei karrierje? Mit várnak a budapesti koncerttől? Többek között ezekre a kérdésekre is válaszol majd a világhírű együttes tagja Kiss Orsinak vasárnap 17:00-kor a Class40 műsorában. Ha esetleg valaki lemarad, a teljes interjú az adás után meghallgatható lesz a weboldalon.

 

http://classfm.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük