Bulvárlapokban minden olyan közlés megengedett, amely a példányszámot növeli. Amerikai lapokban tallózva leltem a következő hírekre. Vagy csak kitaláltam?

 

Bulvárlapokban minden olyan közlés megengedett, amely a példányszámot növeli. Amerikai lapokban tallózva leltem a következő hírekre. Vagy csak kitaláltam?

 

   Annapolisban egy cirkuszi állatidomító megtanította négy majmát szájharmonikán játszani. A zenekedvelő állatok óriási sikerrel adták elő hangszerükön Beethoven G-dur vonósnégyesét a városi színház kamaratermében.

 

   Egy Benningtonban élő asszony fogai éjszaka elkezdtek rádióvevőként működni. Valahányszor kinyitotta a száját, a helyi rádióadó híreit lehetett hallani. Fogorvosa szerint az amalgám és arany tömések a szájban található savval vevőkészüléket hoztak létre.

 

   Charleston köztiszteletben álló órásmestere elkészített egy napórát, amely éjszaka is működik. A fotoszintetikus hanggal felszerelt miniatűr szerkezet a világ bármely részén megmutatja a pontos időt. Egy japán cég rövidesen megkezdi a termék sorozatgyártását. 

 

   Dallas lakói ismernek olyan embereket, akik képesek üveget, szögeket, köveket és hasonlókat enni. Egy odavalósi polgár megfogadta, hogy egy év alatt megeszik egy személygépkocsit. A kerekeket már elfogyasztotta, most az üléseknél tart. Reméli, hogy ha terve sikerül, bekerül a Guinness Rekordok Könyvébe.

 

   Evanston főutcáján sétálni indult egy ipari robot, majd három kirakatot betört. Egy rendőr megállította. A robot nem volt képes igazolnia magát és a kérdésekre sem válaszolt,  ezért a rendőr ismertette a jogait és bevitte az őrszobára. Jelenleg gyanúsítottként tartják fogva. Akkuja lemerülőben van.

 

   Fairbanks bíróságán egy lövöldözési ügyet tárgyaltak. A bíró be akarta mutatni, hogy a vádlott hogyan használta a revolvert, eközben belelőtt a kristálycsillárba. Azt hitte, hogy a fegyver nincs megtöltve. A zűrzavarban a vádlott megszökött, a rendőrség nagy erőkkel keresi.

 

   Gettysburg farmerei harminc centiméter marmagasságú pónilovat tenyésztettek ki. A kis állat jól érzi magát, gazdái országos körútra indultak vele az amerikai gyerekek nagy örömére. A pónilovacska naponta tizenöt deka zabot eszik, mert vigyáznak rá, hogy ne hízzon meg nagyon.  

 

Azért ne haragudjunk a bulvárlapokra. Mint említettem, csak a példányszámot szeretnék növelni. És szórakoztatóak.


Láng Róbert

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük