2024.július.14. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

CÉLPONTBAN A TÁNC! – JUBILEUMI KESZTHELYI TÁNCPANORÁMA

1 perc olvasás

aaa_2.jpgTánc a színpadon és tánc a Fő téren! – Tizenötödik alkalommal kerül megrendezésre a keszthelyi Táncpanoráma a Nemzeti Táncszínház és a keszthelyi Balaton Kongresszusi Központ és Színház közös szervezésében.

„Keszthely történelmi múltjával, páratlan látnivalóival méltán viseli a “Balaton fővárosa” címet. Az elmúlt évek alatt a keszthelyi Táncpanoráma nemcsak a patinás város egyik fontos kulturális eseményévé, hanem a Nemzeti Táncszínház szívügyévé is vált. Ezért fontosnak tartjuk, hogy évről évre egyre színesebb fesztiválprogrammal várjuk a tánc szerelmeseit Keszthelyen.  – mondta Ertl Péter, a Nemzeti Táncszínház igazgatója.

A Nemzeti Táncszínház ebben az évben is nagysikerű gyermekelőadásokkal valamint kortárs balett és néptánc produkciókkal készül. Idén a Bozsik Yvette Társulat, a Győri Balett és a Duna Művészegyüttes mellett Lakatos János szórakoztató tánctörténeti előadásával várják nézőiket.

A programok mellett Lakatos János Mozgó célpont című fotókiállítását láthatják az érdeklődők, ahol bepillantást nyerhetnek a táncfotográfia világába egy koreográfus szemén keresztül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.