2022.05.17.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Central European Startup Awards – Magyarországi díjátadó

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/80196"><img class="image image-_original" src="/files/images/cesa%20(1).jpg" border="0" width="462" height="170" /></a></span>2014. május 15-én, csütörtök este kerül megrendezésre a Central European Startup Awards (CESA) magyarországi fordulójának díjkiosztó rendezvénye a KAPTÁRban, ahol kiderül, az 5 kategóriában összesen 184 jelölt közül kik fogják képviselni hazánkat a grand finálén.</p> <p> 

2014. május 15-én, csütörtök este kerül megrendezésre a Central European Startup Awards (CESA) magyarországi fordulójának díjkiosztó rendezvénye a KAPTÁRban, ahol kiderül, az 5 kategóriában összesen 184 jelölt közül kik fogják képviselni hazánkat a grand finálén.

 

2014. május 15-én, csütörtök este kerül megrendezésre a Central European Startup Awards (CESA) magyarországi fordulójának díjkiosztó rendezvénye a KAPTÁRban, ahol kiderül, az 5 kategóriában összesen 184 jelölt közül kik fogják képviselni hazánkat a grand finálén.

 

A Startup Awards koncepciója 2012-ben született meg Skandináviában. A 2014. májusban lezajló második Nordic Startup Awards-ot idén testvér-rendezvényként követi az első Central European Startup Awards, melynek célja hogy közelebb hozza egymáshoz a közép-kelet-európai országok startup ökoszisztémáit, továbbá hogy hidat építsen a két régió szereplői között. A két rendezvénynek közösek a szervező̋i, a tanácsadó-testülete, továbbá a zsűritagok egy része is.

 

A verseny a régió országait felölelő kampány keretében keresi öt kategóriában a legkiemelkedőbb szereplőket: startupokat, alapítókat, befektetőket, szolgáltatókat és dizájnereket. A hazai zsűritagok között minden egyes kategóriában számos ismert cégtulajdonosok és alapító, a startup életben jártas szakmai szereplő foglal helyet: 

A „Startup of the Year" kategória zsűritagjai Pistyur Veronika (Bridge Budapest), Dr. Kádas Péter (TractionTribe) és Várkonyi Máté (Verycreatives).

A „Founder of the Year" kategóriát Heller Gábor (Bonus Brigád) és Müller Tamás (GF Social Media) zsűrizik.

A „Best service provider" kategóriában nevezetteket három közösségi iroda vezetői, Bakó Zsolt (Colabs), Dehelan Gábor (TheHUB) és Levendel Áron (KAPTÁR) bírálják el.

A „Designer of the Year" nevezettjei közül a DesignTerminal két vezetője Ács Zoltán és Deutsch Szandra választják ki azokat, akiket tovább küldenek majd a döntőbe.

 

A díjátadó 2014. május 15-én este 7 órakor kötetlen borozással, a shortlistesek megismerésével, bemutató sarkokkal kezdődik. A hivatalos köszöntés után egy rövid kihívással mozgatják meg a szervezők az eseményre érkezetteket, az ünnepélyes bejelentések előtt pedig még egy rövid unpluged koncerttel emelík a hangulatot. A nap zárásaként éjszakába nyúló networking és néhány pohár ital vár minden érdeklődőt.

A belépés díjtalan, regisztrálni a www.cesahungary.eventbrite.com oldalon lehet.

 

Az egyes országok nyerteseinek kihirdetését követően 2014. május 30-án este kerül

megrendezésre a kelet-közép európai díjátadó gála a Google Groundban, ahol a legjobbaknak

járó díjak kerülnek kiosztásra.

 

KAPTÁR

1065 Révay köz 4.

 

www.centraleuropeanstartupawards.com

www.kaptarbudapest.hu

www.facebook.com/kaptarbudapest

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.