A Crossing Lines – Határtalanul című saját gyártású AXN produkció az országos tévépremiert megelőzően már elérhető a live! 24/7 okostelefon portálon.

 

A Crossing Lines – Határtalanul című saját gyártású AXN produkció az országos tévépremiert megelőzően már elérhető a live! 24/7 okostelefon portálon.

 

A Vodafone AXN NOW felhasználói újabb sorozat, a Crossing Lines – Határtalanul epizódjait is nyomon követhetik okostelefonjukon. Az AXN legújabb saját gyártású sorozatának alkotógárdájához olyan nevek tartoznak, mint Edward Allen Bernero forgatókönyvíró vagy Charles S. Carrol producer. Mindkét filmes szakember neve ismerősen csenghet a Gyilkos elmék és a Harmadik műszak rajongói számára.

 

Az AXN televíziós csatornán szeptember 16-án 21 órakor dupla epizóddal debütáló történet főszereplői a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) felügyelete alá tartozó különleges egység elit nyomozói. Az FBI-éhoz hasonló felelősségkörökkel rendelkező detektívek feladata az európai országhatárokon átnyúló bűnügyek felderítése. A szereposztásban olyan nemzetközileg ismert és elismert neveket találunk, mint William Fichtner (A szökés, A sólyom végveszélyben), Tom Wlaschiha (Trónok harca, Utolsó látogatás), valamint az Emmy- és Golden Globe-díjas Donald Sutherland (Az éhezők viadala, A katedrális, Háború a háborúról).

 

A Crossing Lines – Határtalanul sorozat minden új epizódja már 5 nappal a tévépremier előtt elérhető lesz az AXN NOW választékában, mely áprilisban indult útjára az igazi film- és sorozatrajongók legnagyobb örömére.

A műsorok a vodafone live! 24/7 okostelefon portálon keresztül elérhetőek a www.live247.hu/axn címen, de hozzáférhetőek díjmentes SMS segítségével a Vodafone hálózatából, melynek során mindössze az AXN szót kell elküldeni 1744-es számra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük