Családi nyereményjáték a REGIO Játékkal, egy felejthetetlen családi nyaralás. Ezt kínálják azok a kiválasztott alsó-ausztriai szállásadók, akik azért fogtak össze, hogy a gyerekeknek és szüleiknek egy különleges, nem mindennapi nyaralásban legyen részük.

 

Családi nyereményjáték a REGIO Játékkal, egy felejthetetlen családi nyaralás. Ezt kínálják azok a kiválasztott alsó-ausztriai szállásadók, akik azért fogtak össze, hogy a gyerekeknek és szüleiknek egy különleges, nem mindennapi nyaralásban legyen részük.

 

Egy kirándulási és kikapcsolódási célpontokban, valamint programokban gazdag környék várja a családokat Alsó-Ausztriában egész nyáron. A REGIO Játék és az Alsó-Ausztria turisztikai képviselet együttműködésének köszönhetően egy magyar család – 2 felnőtt és 2 gyerek – 3 éjszakás, félpanziós ellátást biztosító szállásutalványt nyerhet.

 

Az Európa szívében található Alsó-Ausztria évszaktól függetlenül népszerű a magyar kirándulók körében. A régió jó megközelíthetőségének és infrastruktúrájának köszönhetően sokan töltenek itt hosszabb-rövidebb vakációt. Ezt támasztják alá a statisztikai adatok is: 2015-ben Alsó-Ausztriában több mint 133.000 magyar vendégéjszakát regisztráltak, mely meghaladja a 2014-es adatokat is. Az összesítések alapján az is megfigyelhető, hogy a belföldi, és a német turisták után a tartomány továbbra is a magyar vendégek körében a legnépszerűbb.

Hogy miért? A különleges földrajzi fekvése mellett Alsó-Ausztria gazdag kulturális örökséggel is rendelkezik. Bizonyára sokan ismerik a Melki apátság impozáns épületeit vagy a wachaui tájképet, amely nemcsak borairól és romantikus várromjairól híres, hanem a Duna menti kerékpárútról is. Az alpesi és pannon éghajlati zónák találkozási pontjaként páratlanul sokszínű táj várja itt a turistákat a Bécsi Alpok hegyvonulataitól a Duna kanyarulatain át egészen az Ötscher-vidék szurdokaiig. Így télen a határhoz közeli családi síterepek, mint pl. Hochkar és Mönichkirchen, tavasszal és ősszel a rendkívül jól kiépített kerékpárútvonalak, mint pl. a Dunai vagy a Traisental kerékpárút, és nyáron az Alpok csodálatos hegyvonulatai vonzzák a túrázni, sportolni és kikapcsolódni vágyókat.

 

A régió nagy hangsúlyt fektet a családi kikapcsolódásra.

Ezért az idei nyárra egy új családi nyaralásra felszólító kampányt hívott életre Kalandszünet vagány gyerekeknek címmel. Az együttműködésben eddig majd 40 szállásadó vesz részt, akik célja, hogy a gyerekek nap mint nap új kalandokkal és különleges élményekkel gazdagodjanak.

Egy kis ízelítő a programok közül: íjászat és fürdés a természetben, állatsimogatás, tábortűz, szénagyűjtés, munkálkodás egy bio-gazdaságban és sok hasonló kaland várja a bátor gyerkőcöket. Ezt a szállásadók garantálják. Kedvcsinálóként megtekinthető egy videó is. https://www.youtube.com/watch?v=y9Ag5QIG5AQ

 

De milyen kalandok is várják a kicsiket a REGIO Játék és Alsó-Ausztria turisztikai képviseletének közös nyereményjátékában? A szállásutalvány szerencsés nyerteseit a Reithofer család, az Enzian Vendégház tulajdonosai látják vendégül. A szállás festői környezetben, 1.200 méterrel a tengerszint felett található, ahol csodálatos magaslati levegő, számtalan játék és kirándulási lehetőség várja az egész családot. A közelben található a HAMARI mászópark, ahol meg lehet tanulni kötelekkel egyik fáról a másikra lendülni. Ki lehet próbálni egy izgalmas „vadvízi utat" is, míg a felnőttek a wellness részlegen pihennek. Sőt, rollerrel is lehet száguldani lejtmenetben csodálatos alpesi panoráma mellett.

www.also-ausztria.info/alpengasthof-enzian

 

Hol lehet a játékról többet megtudni? Országszerte 33 REGIO játékboltban minden vásárló egy klassz prospektust és plakátot is kap a Kalandszünet izgalmas programjáról, a 2016. május 31-ig tartó nyereményjáték részletei pedig a www.regiojatek.hu/gyereknapi-nyeremeny oldalon érhetők el. A sorsolás 2016. június 10-én lesz.

 

www.regiojatek.hu

www.also-ausztria.info/kalandszunet

https://www.youtube.com/watch?v=y9Ag5QIG5AQ

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük