Csemer Boglárka "Boggie" már évek óta rendszeresen kápráztatja el közönségét hazai, és külföldi vizeken egyaránt. BOGGIE elnevezésű jazzy pop formációja a Tom-Tom Records gondozásában jelenteti meg első albumát. Lemezbemutató koncert április 13-án a Budapest Music Center – Opus Jazz Club-ban.

 

Csemer Boglárka "Boggie" már évek óta rendszeresen kápráztatja el közönségét hazai, és külföldi vizeken egyaránt. BOGGIE elnevezésű jazzy pop formációja a Tom-Tom Records gondozásában jelenteti meg első albumát. Lemezbemutató koncert április 13-án a Budapest Music Center – Opus Jazz Club-ban.

 

A harmonikus dallamvezetésnek, a felszabadult játéknak köszönhetően, a zene körbeöleli hallgatóját, a francia nyelvű dalszövegek és Boggie a maga kisugárzásával, bájával, csengő hangjával egy érzelmekkel, gondolatokkal teli világba kalauzol bennünket.

 

Boggie francia muzsika iránti vonzalma már évek óta töretlen.

Párizsban töltött évek és a francia dalkultúra olyannyira inspirálta őt, hogy az albumon a magyar és angol nyelvű felvételek mellett, számos francia nyelvű saját dal is helyet kapott.

Egy ízig-vérig magyar előadóról van szó, aki albumával méltán lép a frankofón zenei világ köreibe, zenéjét kiterjesztve hazánk határain kívülre, remélve, hogy minél nagyobb közönség érzi majd azt a sajátjának, nemzetiségtől és kultúrától függetlenül.

 

Az albumon vendégeskedő zenészek és a zenekar játékos, élettel teli, néhol romantikus, néhol csábító, néhol melankólikus hangulatot varázsolnak körénk. A dalok magukon viselik a könnyed játékosság jegyeit is, de a nagyzenekarral megtámogatott, monumentális dal sem lóg ki a sorból, egységes egésszel van dolgunk. A lemezbemutató koncert igazi ínyencségnek ígérkezik. Egy koncert, mely kirepít a hétköznapokból és megnyugtatóan hat ránk a felgyorsult világban.

 

Csemer Boggie egészen kisgyermek korától a zene és az éneklés megszállotja. Több mint 12 évig tanult különböző zeneiskolákban különböző stílusokat a népzenén, a klasszikus zenén és a jazz-en keresztül, míg végül 2010-ben a Kőbányai Zenei Stúdió ének szakán tett sikeres vizsgát. Boggie 2011-ben, a Jazzy 90,9 rádió dalversenyén a Magyar Jazz Szövetség Különdíját nyerte el a Japánkert című szerzeményével, mely a 2013. április 13-án megjelenő albumon is meghallgatható.

 

A formáció már 2012 áprilisában meghívást kapott a Frankfurtban megrendezésre kerülő Light&Buildings kiállításra fellépő művészként, és 2012 októberében a neves párizsi Sunset&Sunside Jazz Clubban is koncerteztek. 2013-ban Bécsben lépnek fel a friss lemezanyaggal!

 

A zenekar:

Csemer Boglárka – Boggie – ének

Sebestyén Áron – zongora

Németh Tamás – dob

György Attila – nagybőgő, basszusgitár

Vendég: Petruska András

Közreműködő zenészek: Sapszon Orsolya, Bazsinka Ágnes

 

Jegyek a helyszínen és online is megvásárolhatóak.

Jegyár: 2.000 Ft

 

Csemer Boglárka – Boggie bemutatkozó albuma

2013. április 13. 21:00 – Lemezbemutató koncert

Budapest Music Center – Opus Jazz Club

Budapest 9. ker., Mátyás u. 8.

 

www.boggieofficial.com

http://bmc.hu/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük