Az újdonság nem egy hanghordozó, hanem a világ legcsendesebb porszívója. Az új modell rögtön két változatban is kapható 420 Silence és 430 Silence fantázianéven, amiből a remek szívóerőre is következtethetünk: 420W illetve 430W. Ezt a teljesítményt mindössze egy 1800W-os illetve egy 1850W-os motorral érték el a mérnökök, ami energiahatékonyság tekintetében kimagasló eredmény.

 

Az újdonság nem egy hanghordozó, hanem a világ legcsendesebb porszívója. Az új modell rögtön két változatban is kapható 420 Silence és 430 Silence fantázianéven, amiből a remek szívóerőre is következtethetünk: 420W illetve 430W. Ezt a teljesítményt mindössze egy 1800W-os illetve egy 1850W-os motorral érték el a mérnökök, ami energiahatékonyság tekintetében kimagasló eredmény.A hazánkban most megjelenő, 33 éves múltra visszatekintő angol VAX cég kizárólag takarítógépeket és porszívókat gyárt. A VAX igazi specialista és saját szakterületén a világ élvonalába tartozik, ezért biztosan nem találkozunk VAX mobiltelefonnal, tévével, csak mert éppen az a menő.

Mint kiderült, általában félévente megújítják a termékválasztékot, mivel a szorgos kínai gyártóknak ennyi idő kell, hogy lemásolják, felszerszámozzák és piacra dobják a lenyúlt készülékeket, amelyek azonban így addigra lefutott darabnak számítanak.

A versenynek és az örökös fejlesztésnek is vannak előnyei, hiszen valamennyi készülékük valamiben az adott kategória bajnokai, így például a Silence készülékcsalád új 420-as és 430-as modelljei, amelyek *65 decibellel „suttogva" lettek a világ legcsendesebb porszívói, miközben a konkurensek többsége még valahol a 80 dBA körül küzd.

Mindezek mellett szívóteljesítményben és az atkák, bacilusok és egyéb szilárd szennyeződések kiszűrésében is nagyot alkottak a tervezők. A készülékek kiváló higiéniai teljesítménye a hatalmas szívóerő mellett a négyszeres szűrőrendszernek köszönhető. A mikroszálas porzsák mellett három szűrővel rendelkeznek, melyből kettő egészségügyi, ún. HEPA-szűrő.

A VAX szakemberei így közel nulla-emissziójú készülékeket alkottak, ami azt jelenti, hogy amit felporszívózunk, az teljes egészében a készülékben marad.

A kisebbik modell 2,5 liter kapacitású, 4,8 kg-ot nyom és kompakt mérete révén könnyen kezelhető és a tárolása sem okoz gondot. A nagyobbik készülék 4 literes kapacitása akár egy családi ház vagy iroda többszöri kitakarítását is lehetővé teszi.

Teleszkópos fém szívócső és kiegészítők egész sora áll a felhasználó rendelkezésére, hogy minden felületen a maximumot nyújtsa.

Itt van tehát a minden tekintetben környezetbarát porszívó, amit Ön akkor használ, amikor éppen ideje van rá, tehát akár éjszaka is!

* ez nagyjából a normál beszélgetés hangereje

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük