A napon belüli ügyletek új marginjai nagyobb rugalmasságot kínálnak az ügyfeleknek, az új spreadek pedig akár 30%-os költségcsökkentést is eredményezhetnek a legnépszerűbb indexkövető CFD-k esetében.

 

A napon belüli ügyletek új marginjai nagyobb rugalmasságot kínálnak az ügyfeleknek, az új spreadek pedig akár 30%-os költségcsökkentést is eredményezhetnek a legnépszerűbb indexkövető CFD-k esetében.

 

A Saxo Bank a mai napon új margin-követelményeket vezetett be a legnépszerűbb indexkövető CFD-ire, amelyek nagyobb mozgásteret biztosítanak az ügyfelek számára a kereskedési órákban, de ugyanakkor továbbra is megfelelnek az óvatosság elvének. A napon belüli kereskedésre érvényes csökkentett marginok kezdetben a fő európai és egyesült államokbeli részvényindexeket követő CFD-k, azaz az US 500, az EU 50, a GERMANY 30, az UK 100, a FRANCE 40, a SPAIN 35 és a SWISS 20 esetében lesznek elérhetők.

 

A napon belüli kereskedés csökkentett fedezeti követelményei a releváns piac fő kereskedési óráiban érvényesek, és a felét teszik ki a normál fedezeti követelményeknek – ugyanakkor megfelelnek az óvatosság elvének. A Saxo tervezi a napközbeni margin alkalmazásának kiterjesztését a CFD-k szélesebb körére is.

 

Ezzel egyidőben a Saxo bevezeti a fix spreadeket az indexkövető CFD-knél, amelyek ugyancsak a fő kereskedési órákban érvényesek, normál piaci körülmények között. Ez akár 30%-os költségcsökkentést is eredményezhet a legnépszerűbb indexkövető CFD-kkel kereskedők számára, és lényegesen kiszámíthatóbbá teszi a kereskedés költségeit. A főbb egyesült államokbeli, európai és távolkeleti indexek spreadjei a minimum szinten rögzülnek a megfelelő piacok kereskedési órái alatt. A fix spreadek csak normál piaci körülmények között, és egy adott kereskedési volumenig érvényesek.

 

Az újítások bevezetése kapcsán Claus Nielsen, a Saxo Bank piacokért felelős igazgatója elmondta: „Az ügyfeleink részéről erős érdeklődést tapasztalunk az indexkövető CFD-k iránt, ezért nagyobb mozgásteret szeretnénk biztosítani számukra, hogy felelősségteljes kereskedéssel, a kockázatkezelési szempontok maradéktalan érvényesülésével kihasználhassák a határidős és pénzpiacok likviditását. Az indexkövető CFD-kre érvényes napon belüli marginjainkat és a kedvezőbb spreadeket ezen megfontolások szerint alakítottuk ki."

 

Az új marginok és spreadek bevezetése részét képezi azoknak a fejlesztéseknek, amelyeket a Saxo Bank a CFD-választékát érintik, és amelyek közé tartozik az aktív árképzés és az egyedi részvény alapú CFD-khez való hozzáférés.

http://hu.saxobank.com/cfds/stocks-cfds/?int_cmpid=hu:cfds:default_tov%C3%A1bbi%20inform%C3%A1ci%C3%B3k_1

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük