Kovács András Péter és Janklovics Péter főszereplésével vadonatúj nyári humor minisorozatot indított a Comedy Central. Kovács András Péter bajuszban csajozik a strandon.

 

Kovács András Péter és Janklovics Péter főszereplésével vadonatúj nyári humor minisorozatot indított a Comedy Central. Kovács András Péter bajuszban csajozik a strandon.

 

A Mélyvíz egyperceseit június 23-ától láthatják a nézők, benne a két úszómesterrel és a csepeli stranddal, amely a füves napozóterületeivel és a hetvenes éveket idéző épületegyüttesével tökéletes helyszínül szolgál a retrohangulatú szériának.

 

Végy két úszómestert, akik a strandot a vadászterületüknek, magukat pedig élet-halál urainak gondolják, adj hozzájuk néhány zavaró tényezőt és egy-két balhés helyzetet, és máris kész a modernkori komédia, vagyis a Mélyvíz. A Comedy Central vadonatúj minisorozatának hősei mindent megtesznek azért, hogy a napi kötelezőket letudva csakis a legfontosabbakkal – a lángossal, a bikinis csajokkal és a napsütéssel – foglalkozzanak, ám ahogy az ilyenkor lenni szokott, néhány zavaró tényező, mint a labdázó gyerekek vagy a náluk erősebb alfahímek megakadályozzák az élvezetet.

 

A helyszín ötlete a szerepért bajuszt is növesztő Kovács András Pétertől, alias KAP-tól származik, aki úgy véli, annyi izgalmas dolog történik egy strandon, hogy a téma gyakorlatilag a medenceparton hevert.

„Korábban jártam a gyerekekkel strandra, és ott láttam egy-két igazi úszómester fickót, tipikus Pali bá'-kat. Minden nyelven beszélnek, odaszólnak a portugál gyereknek, hogy bonjour – mert ők azt is tudják -, mindenkinél jobban tudnak úszni és ők a nagy csajozógépek. Láttunk ilyet eleget az életben, és épp itt volt az ideje, hogy mi is csináljunk egyet" – árulta el a standupos, aki szerint a helyszín egyszerre ötvözi a kor modern jelenségeit a retro stílusú strand hangulatával.

„Ezen még rengeteget segítünk a hangvétellel, a snittekkel, a speciális filmes objektívekkel, illetve a fényeléssel, amivel a régi gyerekkori balatoni fotók színvilágához igazítjuk a végeredményt" – tette hozzá KAP.

 

http://www.comedycentral.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük