2022.december.07. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Digitális élmények: a T-Kábel Magyarország Kft. és a Sony közös akciója

5 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/3223"><img class="image thumbnail" src="/files/images/sony.thumbnail.jpg" border="0" alt="Antal Gábor (jobbról) a T-Kábel Magyarország Kft.- gratulál Szokodi Andrásnak, Sony Hungária Kft. Trade" title="Antal Gábor (jobbról) a T-Kábel Magyarország Kft.- gratulál Szokodi Andrásnak, Sony Hungária Kft. Trade" width="100" height="80" /></a></span> <p>A T-Kábel és a Sony Digitális élmények együttmûködése mindkét fél számára különbözõ szempontból gyümölcsözõ, de közös stratégiai célja, hogy fejlõdjön a digitális kultúra és elterjedjen a digitális tévézés Magyarországon. </p><p>

 antal gábor (jobbról) a t-kábel magyarország kft.-  gratulál szokodi andrásnak,  sony hungária kft. trade

A T-Kábel és a Sony Digitális élmények együttmûködése mindkét fél számára különbözõ szempontból gyümölcsözõ, de közös stratégiai célja, hogy fejlõdjön a digitális kultúra és elterjedjen a digitális tévézés Magyarországon.

 antal gábor (jobbról) a t-kábel magyarország kft.-  gratulál szokodi andrásnak,  sony hungária kft. trade

A T-Kábel és a Sony Digitális élmények együttmûködése mindkét fél számára különbözõ szempontból gyümölcsözõ, de közös stratégiai célja, hogy fejlõdjön a digitális kultúra és elterjedjen a digitális tévézés Magyarországon.

Az új LCD televíziók megjelenése vitathatatlanul digitális századunk legkiemelkedõbb újítása. Ahhoz, hogy e technológia elõnyeit élvezni is tudjuk, a TV készülékek minõsége mellett nagyon fontos a mûsorszolgáltatás színvonala is. A kettõ egymás nélkül nem hozza meg az elvárt élményt. Ezért 2007. június 1-jétõl augusztus 31-ig a Sony Centrumok és a T-Kábel különleges, közös akciót hirdetett meg:

Azon ügyfeleink, akik Sony LCD TV-t vásárolnak bármely Sony Centrum üzletben, 6 hónapos idõtartamra ingyenesen vehetik igénybe a T-Kábel Globe Max digitális csomagját, valamint a T-Kábel ingyenesen biztosítja számukra a Set Top Boxot (vevõkészülék).

A T-Kábel szerzõdött új digitális ügyfelei pedig 5% kedvezményben részesülnek a Sony Centrum üzletekben bármely Sony LCD televízió árából, csupán a T-Kábellel kötött digitális szolgáltatásról szóló szerzõdés másolatát vagy egy hónapnál nem régebbi számlamásolatot kell hozzá bemutatniuk.

Az akció részletei a Sony Centrumokban, valamint a T-Kábel kirendeltségeken is megtalálhatók.

A T-Kábel digitális elõfizetõinek száma dinamikus növekszik, a nyár közepére várhatóan meghaladja a 20 ezret. Több mint 16 ezren pedig már szinte a teljes televíziós kínálatot digitális minõségben élvezhetik.

A 2005 decemberében bevezetett digitális szolgáltatás jelenleg 11 tematikus minicsomagot kínál (csomagonként 4-8 csatornával), budapesti és a fõváros környéki hálózatunkon pedig már szinte a teljes televíziós kínálat elérhetõ prémium kép- és hangminõségben, a digitális csomagokban elérhetõ bónuszcsatornákkal kiegészítve.

A szolgáltatás fejlesztése 2006-hoz hasonlóan 2007-ben sem áll meg.  2007 õszén a teljes digitális programkínálat területi bõvítése mellett további minicsomagok bevezetése várható a jelenlegi film, felfedezés-tudomány, sport, erotika, zene tematikáján túl gyermekcsatornákkal, hírcsatornákkal, életmóddal foglalkozó csomagokkal.

A következõ éveket elõreláthatóan izgalmas termékfejlesztési és innovációs kezdeményezések jellemzik majd, mint a Video on Demand (igény szerinti videózás) és a PVR (Personal Video Recorder – személyes videó rögzítõ).  Ennek részeként már elindítottuk a HDTV (High-definition television- nagyfelbontású televízió) szolgáltatás mûszaki tesztelését, valamint rendszeresen mérlegeljük, hogy az ügyfélkörünkben milyen újabb szolgáltatások iránt lesz majd leginkább kereslet a jövõben.

Az érdeklõdõk saját szemükkel gyõzõdhetnek meg a digitális szolgáltatás elõnyeirõl, valamint kollégáink is készséggel adnak további részletes felvilágosítást az alábbi kirendeltségeinken:

1148 Budapest, Örs Vezér tere, Sugár üzletközpont, II. emelet, 313-as üzlet

1033 Budapest, Kórház u. 6-12.

2120 Dunakeszi, Fõ út 70.

2030 Érd, Bajcsy-Zsilinszky u. 158.

5600 Békéscsaba, Andrássy út 44.

6721 Szeged, Csongrádi sugárút. 12.

Ügyfélszolgálati telefonszám: 1298 (helyi tarifával hívható)

A Sony termékek már több mint 15 éve elérhetõek Magyarországon is. A márka termékeit kiváló minõségükrõl és innovatív technológiák alkalmazásáról ismerik világszerte. Az újdonságok megismerése és alkalmazása sokunknak nehézséget jelenhetnek.

Fontos, hogy lássuk a fejlesztések hasznosságát, azok miképpen könnyítik meg életünket, vagy teszik szórakoztatóbbá a mindennapjainkat. Ezért jelent nagy segítséget, ha a vásárláskor szakképzett eladók segítik a döntésünket, akik alapos tájékoztatást nyújtanak a termékekrõl.  Mindannyian álltunk már tanácstalanul egy-egy termékcsalád polcsora elõtt úgy, hogy nem tudtuk eldönteni mi is lenne a legmegfelelõbb választás számunkra. Vártuk az eladók tanácsát és talán még bosszankodtunk is azon, ha nem kaptunk megfelelõ felvilágosítást, kiszolgálást.

A Sony a szórakoztató elektronikai piacon ebben is egyedülálló. Hiszen a Sony Centrumokban átfogó megoldásokkal, teljes Sony termékválasztékkal várják a vásárlókat, és emellett felkészült, gyakorlott eladók tanácsaira számíthatunk.

Az elmúlt években a technikai újítások és a gyártók sokasága még inkább megnehezítette a vásárlók döntését, sokan küzdünk a bõség zavarával. A minket körülvevõ dinamikus világban a SONY fontosnak tartja, hogy ezt ellensúlyozza, és nagyobb gondot, több idõt fordítson a vásárlókra. Ennek érdekében a már évek óta mûködõ üzletek 2007 júliusától még szorosabbra vonják a kapcsolatukat a vásárlókkal, egymással és a Sony márkával. Ez a SONY CENTRUM elnevezés felvétele mellett olyan szolgáltatások, közös kampányok kialakítását is jelenti, amelyek méltán fémjelzik a márka színvonalát.  A Sony garanciát vállal nemcsak termékeire, hanem a kiszolgálás kiváló minõségére is 7 budapesti, valamint 7 nagyvárosi üzletben.

Sony Centrum Mamut, 1024 Budapest, Lövõház u. 2-6.

Sony Centrum, 1088 Budapest, József krt. 17.

Sony Centrum Westend, 1062 Budapest, Váci út 1-3.

Sony Centrum Árkád, 1106 Budapest, Õrs vezér tere 25.

Sony Centrum Budán, 1024 Budapest, Margit krt. 5/b

Sony Centrum Soroksár, 1239 Budapest, Bevásárló u. 2. (Auchan)

Sony Centrum Központi Szalon, 1053 Budapest, Kecskeméti u. 4.

Sony Centrum Törökbálint, 2045 Törökbálint, Torbágy u. 1. (CORA)

Sony Centrum Pécs, 7621 Pécs, Rákóczi u. 46.

Sony Centrum Szeged, 6720 Szeged, Kölcsey u. 13.

Sony Centrum Kecskemét, 6000 Kecskemét, Kisfaludy u.5.

Sony Centrum Eger, 3300 Eger, Sándor Imre út 6.

Sony Centrum Gyõr, 9024 Gyõr, Bartók Béla u. 5.

Sony Márkabolt, 2800 Tatabánya, Fõ tér 16/b

 http://www.sony.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.