2022.augusztus.08. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Döbbenetes hasonlóság: Ők Elvis Presley unokái

2 perc olvasás

elvis_1.jpgElvis két felnőtt unokája, Riley és Benjamin Keough le sem tagadhatnák, hogy a Király vére csörgedezik ereikben. Ahogy idősödnek a leszármazottak, úgy válnak egyre élesebbé rajtuk legendás nagyapjuk vonásai.

 

Az unokák közül Riley a legismertebb, hiszen feltörekvő színésznőként már olyan filmekben játszott mint a Runaways – Rocker csajok, A jó orvos, Jack&Diane és a Magic Mike Matthew McConaughey és Canning Tatum oldalán. Bár Lisa Marie Presley és Danny Keough lányaként felnőtt 28 éves nőnek – akinek Michael Jackson volt az első, Nicolas Cage pedig a második mostohaapja -, akár a botrányaitól is hangos lehetne a sajtó, ő maga a született elegancia és visszafogottság.

 

– Csendes ember vagyok, alig lehet észrevenni, kivéve a munkában. Ott hallatom a hangom – nyilatkozta Riley, aki máig nem érti, miért olyan különleges az emberek számára, hogy Michael Jackson vitte suliba – ő ebben nőtt fel. – A legjobban akkor gurulok dühbe, amikor azt kérdezik, milyen volt Elvis nagypapaként. Hiszen az ő idejében meg sem születtem – mondta Riley.

 

Az 1992-ben született, lánytestvérével ellentétben kimondottan visszahúzódó és titokzatos Benjamin Keough döbbenetesebben hasonlít a Királyra. Olyan aura veszi körbe a fiatalembert, amely édesanyjára is hatással van. – Istenem, ott álltam a stúdióban, megjött ő, és hirtelen minden szem rászegeződött. Akkor azt mondtam, újra látom őt, Elvist – mondta egy tévéinterjúban Lisa Marie Presley.    

 

Hogy milyen átélni az Elvis élményt, azt hamarosan a magyarok is megtapasztalhatják: 2018. június 6-án Budapestre érkezik a The Wonder of You koncert, ahol hatalmas kivetítőn “életre” kel a zenei géniusz. Szimfonikus zenekar kíséri majd Elvist, és özvegye, Priscilla Presley személyesen is megjelenik.

 

http://www.jvsgroup.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.