A FilmBox februárban számos csatornapremierrel jelentkezik: dráma, thriller, horror is érkezik a hónapban, garantált a februári borzongás. Egy kis ízelítő gyanánt, néhány a kínálatból.

 

A FilmBox februárban számos csatornapremierrel jelentkezik: dráma, thriller, horror is érkezik a hónapban, garantált a februári borzongás. Egy kis ízelítő gyanánt, néhány a kínálatból.

 

A Gyémántvadászok egy Alyssa Milano főszereplésével készült drámai történet, amelynek első része a FilmBox Pluson lesz látható február 8-án, 21.50-től.

A történet Dél-Afrika partvidékén és gyémántbányái között játszódik. Johnnyt apja húsz évvel ezelőtt kitagadta. Most újra belép az életébe, ám nemcsak ő, hanem volt szerelme is. Johnny közben szembekerül saját féltestvérével, Benedict-tel, aki tönkre akarja tenni őt. Harcolni kezd apja elismeréséért, volt szerelméért, és azért, hogy legyőzze végre zavaros múltja démonait…

 

Az ajtó mögött amerikai horror február 13-án a FilmBox HD késő esti műsorai között kerül adásba (tehát valójában már február 14-én látható) 00.20-tól.

A sztori a tengerparti Harrison Bay városában játszódik. A városkának sürgősen bevételre van szüksége, ezért Hendry atya tiltakozása ellenére a polgármester elrendeli egy évtizedek óta üresen álló világítótorony felújítását, hátha az idevonzza a turistákat. A pap azért ellenzi a város döntését, mert húsz évvel korábban ez a világítótorony egy szörnyű gyilkosság helyszíne volt: az akkoriban még csak 8 éves Katelyn édesanyját brutálisan meggyilkolták, és ezért a tettért apját ítélték el, aki a börtönben elveszítette eszét. Az időközben felnőtt nő most visszatér a városba, hogy szembesüljön démonaival, és nem is sejti, hogy az igazi horror csak a felújítás során veszi kezdetét…

 

A Ha te nem lennél francia dráma egyrészt Nora Cotterelle (Emanuelle Devos) története, az elegáns, gyönyörű nőé, aki egy művészeti galéria vezetője és éppen közelgő esküvőjére készül, másrészt Ismael Vuillard (Mathieu Amalric), Nora egykori szeretőjének kálváriáját mutatja be, aki tévedésből a pszichiátriára kerül, ahonnan az őt kezelő pszichiáternő (Catherine Deneuve) segítségével próbál kiszabadulni. A két szál a film közepe táján kapcsolódik össze, mikor Nora meglátogatja Ismaelt, és megkéri a férfit: fogadja örökbe fiát, Eliast, aki súlyos beteg nagyapjánál nevelkedik. Kettejük dilemmái olyan morális kérdésekre keresik a választ, mint emberi kapcsolatok, szerelem, önismeret, szülői felelősség.

A film február 15-én, 21.00-tól látható a FilmBox Premium csatornáján. 

 

http://spiintl.com

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük