2023.január.28. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Egerek ha találkoznak?

2 perc olvasás
<p> <span class="inline left"><a href="/node/2953"><img class="image thumbnail" src="/files/images/1_0.thumbnail.jpg" border="0" alt="1" title="1" width="100" height="94" /></a></span><strong>Valóságos inváziót indított a hazai számítástechnikai felhasználók megnyeréséért a német Hama hazai képviselete. A cég új egérkínálata a korszerû technológiákat praktikus ötletekkel párosította, megbízható minõségben.</strong></p><p>

 1Valóságos inváziót indított a hazai számítástechnikai felhasználók megnyeréséért a német Hama hazai képviselete. A cég új egérkínálata a korszerû technológiákat praktikus ötletekkel párosította, megbízható minõségben.

 1Valóságos inváziót indított a hazai számítástechnikai felhasználók megnyeréséért a német Hama hazai képviselete. A cég új egérkínálata a korszerû technológiákat praktikus ötletekkel párosította, megbízható minõségben.

Jelentõsen erõsítette helyzetét a számítógépes egerek piacán a hama. A cég új szortimentje nem hagy kétséget a szándék komolysága felõl, hiszen több mint egy tucat új modellt dobott piacra a közelmúltban. A modern formatervû, de hagyományosnak mondható vezetékes, optikai darabokon kívül az új választéknak van néhány felhasználói szempontból is kiemelkedõ tagja. Találunk az egér ?testébe" visszahúzódó csatlakozózsinórt, de többféle vezeték nélküli megoldást is, amelyekben az USB vevõ szintén az egér testében tárolható.

2Az elõadásokat tartó felhasználók kedvence vélhetõen az M920-as jelû lesz, melyben a vezeték nélküli optikai egér mellett lézerpointert, valamint a benne tárolható rádiófrekvenciás USB csatlakozó révén laptop távirányítót is találunk. Ez utóbbival vezérelhetõk a PowerPoint prezentációk legfõbb funkciói.

3Külön szót érdemelnek az újszerû, az optikai egerekénél húszszor érzékenyebb lézer letapogatású eszközök. A cég ebben a termékcsaládban is széles választékkal ostromolja a konkurenciát. Így a kifejezetten laptopokhoz szánt, nagyobb diónyi – szintén lézeres (!) – behúzható zsinórú egérkétõl a vezetékes, klasszikus külsejûn át egészen az ultramodern M3010-es négygombos modellig. Ez utóbbi több szempontból is kiemelkedik a választékból: hangtalan, érintõfelületes scroll funkciója, 10m-es hatótávolsága és formája miatt is. Az egér ugyanis egy nagyjából kártyapakli méretû dobozkából egy csavarintással változik ergonómikus eszközzé.  A kompakt, 2,4 GHz-es USB adó itt is az eszköz belsejébõl varázsolható elõ.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.