2023.január.29. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Egy rejtett lap megjelenik: Klasszikus otthonok

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/2570"><img class="image thumbnail" src="/files/images/klasszikus.thumbnail.jpg" border="0" alt="Klasszikus otthonok 2007 nyár" title="Klasszikus otthonok 2007 nyár" width="72" height="100" /></a></span>Ki ne szeretne egy álom otthont magának? Vagy csak nézni olyan lakásokat, kastályokat, amit valakik valahol egyszer a saját képükre és hasonlatosságukra termetettek? Nos ezen emberek számára keszülnek a mûvészeti - lakberendezési kiadványok, amelyek egyik legszebb darabja most került az olvasók elé. <p>

 klasszikus otthonok 2007 nyárKi ne szeretne egy álom otthont magának? Vagy csak nézni olyan lakásokat, kastályokat, amit valakik valahol egyszer a saját képükre és hasonlatosságukra termetettek? Nos ezen emberek számára keszülnek a mûvészeti – lakberendezési kiadványok, amelyek egyik legszebb darabja most került az olvasók elé.

 klasszikus otthonok 2007 nyárKi ne szeretne egy álom otthont magának? Vagy csak nézni olyan lakásokat, kastályokat, amit valakik valahol egyszer a saját képükre és hasonlatosságukra termetettek? Nos ezen emberek számára keszülnek a mûvészeti – lakberendezési kiadványok, amelyek egyik legszebb darabja most került az olvasók elé.

A lap már nyolcadik évfolymát tapossa, de õszintén meg kell mondani, nem sok vizet zavar amagyar lappiacon? Hogy miért: túlságosan jó, túlságosan szép. Olyannyira, hogy a feladott példányok nagy része kézen közön eltûnik. No meg az újságos is a piacból él. Nem érdeke egy 460 forintos lapból tartani. Vagyha kap egyszerûen visszaküldi. Neki nem tétel.

A hazai lappiac anomáliái következtében azután a szerkesztõség úgy terjeszt ahogy tud. És -ez a ritkaság – megalkuvás nélkül színvonalasan csinálja a lapot, ami negyedévente jelenik meg. Most a nyári szám premierje volt.

Mit is láthatunk az újság lapjain: Sikeres szitézisét a múltnak és a jellennek. A történeti összefoglalónak – elvégre Sisi év van! – tehát itt is a vezérmotivum Erzsébet kirányé, akinek szobraiban és ruháiban gyönyörködhetünk.

Egy kis ruhatörténet után nem árt megismerkedni a restaurátorok rejtett világával. Igy mi is lehetne a ruhatörténet mellé? Természetesen a textilrestaurátorok mûhelytitkaiba nyerhetünk bepillantást.

Nem kell félni: nem csak az Ó divat van jelen, a kortárs mûvészet rovatban Kerényi Jenõ szobrászmûvész mûveirõl és Fehér László festõmûvész kiállításáról olvashatunk (A Ludwig Múzeumben 2007 Június 21-én nyílik majd). De azok is kaphatnak érdekes villanásnyi képeket, akiket más modenr mûvészek, vagy akár a mûkereskedés világa érdekel..

A lapot minden igényes mûvészet kedvelõnek vagy mûvészettel hivatásszerûen foglalkozónak bátran ajánlom.

Ami e rejtett lap felkutatásához fontos infomáció: Az ujságos standokon a bevezetõben elmondottak alapján hiába keressük. Célszerû a szerkesztõség saját terjesztõjétõl megrendelni gykocsis@t-online.hu mailcímen, vagy pedig a 06-23-337569 fax számon. Postcim: Kocsis György IPM 1075 Bp Pasaréti út 49. Tel:06-30-9401948

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.