2023.február.06. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új ezúttal német szereplõ lépett be a hazai workflow rendszerek piacára

4 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/2572"><img class="image thumbnail" src="/files/images/elo.jpg" border="0" alt="www.elo.com" title="www.elo.com" width="80" height="45" /></a></span> <p>Új, fontos szereplõ jelent meg a dokumentumkezelõ, -archiváló és munkafolyamat-szervezõ (workflow) rendszerek magyarországi piacán.</p><p>

 www.elo.com

Új, fontos szereplõ jelent meg a dokumentumkezelõ, -archiváló és munkafolyamat-szervezõ (workflow) rendszerek magyarországi piacán.

 www.elo.com

Új, fontos szereplõ jelent meg a dokumentumkezelõ, -archiváló és munkafolyamat-szervezõ (workflow) rendszerek magyarországi piacán.

 Számos európai ország, valamint ausztrália és Szingapúr után hazánkban folytatja nemzetközi terjeszkedését a stuttgarti központú ELO Digital Office GmbH. A német cég, mely az utóbbi években saját hazájában minden versenytársánál több licencet értékesített az e-iratkezelés mindinkább reflektorfénybe kerülõ területén, elsõ magyarországi üzleti partneréül a tudás- és dokumentummenedzsment területén jelentõs tapasztalattal rendelkezõ Ovitast választotta. A hálózat bõvítése további partnerekkel folyamatban van. 

"Kis és nagy szervezetek számára egyaránt súlyos teher a papíron és elektronikus formában érkezõ dokumentumok iktatása, nyilvántartása, archiválása, a velük kapcsolatos munkafolyamatok szabályozása és nyomon követése — mondja Domokos László, az Ovitas ügyvezetõje. — Mint minden esetben, amikor nagy információtömeget kell feldolgoznunk, az iratkezelésben is a számítástechnika segíthet. Az ELO Digital kínálatában a kkv és nagyvállalat egyaránt megtalálja a követelményeinek és lehetõségeinek megfelelõ megoldást. Lokalizált, azaz magyar nyelvû szoftvert ajánlunk, s nemsokára az önkormányzatok és kormányszervek is fordulhatnak hozzánk, hiszen az ELO Digital tervbe vette, hogy megszerzi az ehhez szükséges tanúsítványt." Egyelõre ilyen tanúsítványa még nincsen!

Az ELO Digital termékcsaládja három tagból áll. Az ELOoffice-t kis irodáknak, sõt akár egyedi PC-felhasználóknak is érdemes bevezetniük. A moduláris felépítésû ELOprofessional a kkv-k, közepes méretû szervezetek ideális, rugalmasan bõvíthetõ dokumentumkezelõ, archiváló, csoportmunka-szervezõ és -támogató eszköze. Végül az ELOenterprise a nagyvállalatok, kormányzati intézmények igényeihez igazodik. Lényeges elõny, hogy a szoftverek között sima az átmenet — ha valaki a kisebb családtagot kinõtte, zökkenõmentesen válthat a nagyobbra.

Nagy értékesítési volumenének köszönhetõen az ELO Digital vonzó licencpolitikát tudott kialakítani. További elõny az ügyfél számára azis, hogy csak abba kell befektetnie, amit ki is használ. A teljes funkcionalitású alaprendszert egyedi igényei szerint sokféle modullal egészítheti ki. Az ELO Digital-nál készen áll a Microsoft Office-szal, az e-mail rendszerrel, az elterjedt vállalatirányítási rendszerekkel – mint az SAP, MS Dynamic, Baaan -, CAD-szoftverekkel való integráció. Kész megoldást kínál a cég az elektronikus aláírásra, az intelligens ûrlapfeldolgozásra vagy akár a vonalkódok kezelésére.

"Örömünkre szolgál, hogy Közép-Kelet-Európa új EU-tagállamaiban is megjelenhetnek az igényes német piacon jól bevált termékeink — jelentette ki Karl-Heinz Mosbach, az ELO Digital Office GmbH ügyvezetõje. — Azt üzenjük a magyar felhasználóknak: németországi piacvezetõ pozíciónk, sok éves tapasztalatunk, kiterjedt partnerhálózatunk garancia arra, hogy befektetésük nem vész kárba, évek múlva is növelni fogja szervezetük hatékonyságát."

Az ELO Digital Office GmbH 1998-ban vált függetlenné az irodatermékeirõl, hagyományos irattároló és archiváló eszközeirõl Európa-szerte ismert német Louis Leitz csoporttól. A cég azóta vezetõ helyet vívott ki magának az elektronikus dokumentumkezelés, a digitális archiválás és a munkafolyamat-szervezés németországi szoftverpiacán, s erõteljes terjeszkedésbe fogott mind Európában, mind Dél-Kelet-Ázsiában. Rendszereit világszerte több mint 350 ezer gépen használják. Az ELO Digital szoros fejlesztõi kapcsolatokat ápol olyan hardver- és szoftvergyártókkal, mint a Microsoft, a HP, a Sun, a Kyocera és a Kodak.

Az Ovitas Magyarország Informatikai Kft. nemzetközileg elismert tartalom- és tudásmenedzsment termékek és szolgáltatások szállítója, vezetõ szerepet játszik az XML és SGML technológiák területén. Tevékenységét 2007-ben az Európai Unió e-kiválóság díjával, a European Seal of eExcellence-szel ismerték el. A cég 1995-ben alakult, a német STEP GmbH (ma empolis GmbH) és a hazai Cardinal Kft. vegyesvállalataként, s ma a nemzetközi Ovitas hálózat tagjaként mûködik. Az Ovitas név jó hírét olyan alkalmazások öregbítették, mint az amerikai tengerészgyalogság számára készített interaktív technikai kézikönyv (IETM), az MTI-nek készített magyar nyelvû hírosztályozó rendszer vagy a SAS légitársaság karbantartási információs portálja. Az Ovitas hálózat tagjai saját területükön az empolis GmbH (a Bertelsmann csoporthoz tartozó arvato leányvállalata) szoftvereinek fõ forgalmazói.

http://www.ovitas.hu/

http://www.elo.com/

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.