2023.február.07. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Megvan, ki tervezi a Mundo Városközpontot a Bosnyák téren

2 perc olvasás
<p>  <span class="inline left"><a href="/node/2574"><img class="image thumbnail" src="/files/images/mundo.thumbnail.jpg" border="0" alt="Mundo Városközpont Bp Bosnyák tér" title="Mundo Városközpont Bp Bosnyák tér" width="100" height="63" /></a></span>Az Echo Investment bejelentette, hogy a Bosnyák téren 2008 - 2011. között megvalósuló Mundo Városközpont tervezésében a lengyel Mofo építésziroda a Bánáti Hartvig Építész Irodát választotta együttmûködõ partneréül.</p><p>

  mundo városközpont bp bosnyák térAz Echo Investment bejelentette, hogy a Bosnyák téren 2008 – 2011. között megvalósuló Mundo Városközpont tervezésében a lengyel Mofo építésziroda a Bánáti Hartvig Építész Irodát választotta együttmûködõ partneréül.

  mundo városközpont bp bosnyák térAz Echo Investment bejelentette, hogy a Bosnyák téren 2008 – 2011. között megvalósuló Mundo Városközpont tervezésében a lengyel Mofo építésziroda a Bánáti Hartvig Építész Irodát választotta együttmûködõ partneréül.

A tervezést a Lengyelországban hasonlóan nagy projektekben rendkívül nagy tapasztalatot szerzett Mofo építésziroda végzi, a magyarországi építésziroda partner a helyi igények kielégítésében közremûködik a tervezésben.

Az Echo Investment a Bánáti Hartvig Építész Irodával együtt az elkövetkezõ hetekben mutatja be a terveket a Fõváros Városházán a tervzsûrinek.

Mundo – Zugló új multifunkcionális kereskedelmi-, szórakoztató- és adminisztratív központja

A lengyel ingatlanfejlesztõ és -beruházó Zugló, valamint a környezõ kerületek lakói számára hozza létre az új városközpontot. Az Echo Investment tavaly júniusban vásárolta meg a zuglói önkormányzattól a budapesti Bosnyák tér közelében található 6,8 hektáros területet. A Csömöri út, Rákospatak utca, Bosnyák utca és Mosztár utca által határolt területen a lengyel vállalat egy olyan új, közel 40 milliárd Forint értékû városközpontot épít, amely közösségi térként szolgálhat Zugló és a környék lakosainak, ahol egyaránt lehet hivatalos ügyeket és vásárlást intézni, illetve szórakozni. A városközpont építésének kezdete várhatóan 2008, befejezése 2011.

Az Echo Investment Lengyelország egyik legnagyobb beruházó és ingatlanfejlesztõ cége; a Varsói Értéktõzsdén jegyzett részvényei népszerûek a beruházók körében. Az Echo Investment által kivitelezett beruházások az ingatlanpiac négy alapvetõ szegmenséhez sorolhatók: lakóparkok, kereskedelmi és szórakoztató központok, irodaházak és szállodák. A cég a kiemelkedõ minõségû munkája és szakértelme elismeréséül több építészeti díjat és kitüntetést nyert.

A társaság 11 éve mûködik az ingatlanpiacon, ez idõ alatt a cég 80 projektet kivitelezett, mely nettó összterülete kb. 560.000 m2 és értéke kb. 1 milliárd euró. Az elkövetkezendõ évekre szóló cégstratégia magába foglalja a lengyel piacon való további beruházások kivitelezését és a kelet-közép-európai piacok aktív meghódítását.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.