Mundo Városközpont Bp Bosnyák térAz Echo Investment bejelentette, hogy a Bosnyák téren 2008 – 2011. között megvalósuló Mundo Városközpont tervezésében a lengyel Mofo építésziroda a Bánáti Hartvig Építész Irodát választotta együttmûködõ partneréül.

  Mundo Városközpont Bp Bosnyák térAz Echo Investment bejelentette, hogy a Bosnyák téren 2008 – 2011. között megvalósuló Mundo Városközpont tervezésében a lengyel Mofo építésziroda a Bánáti Hartvig Építész Irodát választotta együttmûködõ partneréül.

A tervezést a Lengyelországban hasonlóan nagy projektekben rendkívül nagy tapasztalatot szerzett Mofo építésziroda végzi, a magyarországi építésziroda partner a helyi igények kielégítésében közremûködik a tervezésben.

Az Echo Investment a Bánáti Hartvig Építész Irodával együtt az elkövetkezõ hetekben mutatja be a terveket a Fõváros Városházán a tervzsûrinek.

Mundo – Zugló új multifunkcionális kereskedelmi-, szórakoztató- és adminisztratív központja

A lengyel ingatlanfejlesztõ és -beruházó Zugló, valamint a környezõ kerületek lakói számára hozza létre az új városközpontot. Az Echo Investment tavaly júniusban vásárolta meg a zuglói önkormányzattól a budapesti Bosnyák tér közelében található 6,8 hektáros területet. A Csömöri út, Rákospatak utca, Bosnyák utca és Mosztár utca által határolt területen a lengyel vállalat egy olyan új, közel 40 milliárd Forint értékû városközpontot épít, amely közösségi térként szolgálhat Zugló és a környék lakosainak, ahol egyaránt lehet hivatalos ügyeket és vásárlást intézni, illetve szórakozni. A városközpont építésének kezdete várhatóan 2008, befejezése 2011.

Az Echo Investment Lengyelország egyik legnagyobb beruházó és ingatlanfejlesztõ cége; a Varsói Értéktõzsdén jegyzett részvényei népszerûek a beruházók körében. Az Echo Investment által kivitelezett beruházások az ingatlanpiac négy alapvetõ szegmenséhez sorolhatók: lakóparkok, kereskedelmi és szórakoztató központok, irodaházak és szállodák. A cég a kiemelkedõ minõségû munkája és szakértelme elismeréséül több építészeti díjat és kitüntetést nyert.

A társaság 11 éve mûködik az ingatlanpiacon, ez idõ alatt a cég 80 projektet kivitelezett, mely nettó összterülete kb. 560.000 m2 és értéke kb. 1 milliárd euró. Az elkövetkezendõ évekre szóló cégstratégia magába foglalja a lengyel piacon való további beruházások kivitelezését és a kelet-közép-európai piacok aktív meghódítását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük