RICOH E-8100RICOH E-8100 

A modern dokumentumkészítésben egyre nagyobb szerepet kapnak a színek. Nagy teljesítményű processzorai és fejlett színkezelési jellemzői révén a Ricoh külső színes nyomtatásvezérlői nagy sebességgel és kiváló minőségben dolgoznak.

 

RICOH E-8100RICOH E-8100 

A modern dokumentumkészítésben egyre nagyobb szerepet kapnak a színek. Nagy teljesítményű processzorai és fejlett színkezelési jellemzői révén a Ricoh külső színes nyomtatásvezérlői nagy sebességgel és kiváló minőségben dolgoznak.

 

 Az AficioTMMP C6000/MP C7500 rendszerekkel kombinálva az E-7100 és az E-8100 kivételes workflow támogató eszközök, a vezérlők Fiery®-alapú technológiája hatékonyan teljesíti a fejlett színes nyomtatási igényeket.

RICOH E8100 full systemRICOH E8100 full systemAz E-7100 és E-8100 processzorai maximális teljesítményt nyújtanak, a gyors rippelés és a PostScript® nyomtatás fokozza a sebességet, a Ricoh MP C6000/MP C7500 rendszerekkel együtt pedig komplett workflow-megoldást alkotnak. Az egységesen kiváló színminőséget nyújtó E-7100/E-8100 a legszigorúbb követelményeknek is megfelel. Az EFI ColorWise szoftver támogatja a nyomtatókalibrálást, valamint a színprofilok létrehozását és kezelését, valamint fejlett CMYK és RGB színkezelési funkciókat biztosít a tökéletes minőség eléréséhez.

A termék magas színvonalú szoftvercsomaggal rendelkezik. A fejlett nyomtatásisor-figyelést és kezelést a Command WorkStation biztosítja; archiválási és testreszabási jellemzői hatékonyabbá teszik a dokumentumkészítést. A Fiery® Web Tools lehetővé teszi a Fiery státuszának és képességeinek ellenőrzését, a Fiery Scan egyszerűsíti a dokumentumelosztást, segítségével e-mailbe, vagy HDD-re is szkennelhetünk.

A változó adatok nyomtatását igénylő megoldások terjedésére reagálva az E-7100/E-8100 csomagja alapkiépítésben tartalmazza a Fiery FreeForm2TM szoftvert, mellyel a felhasználók hatékonyan készíthetik el egyedi marketingdokumentumaikat, majd az elmentett sablonokhoz igény szerint adhatnak változó adatokat. Az opcionális Fiery Graphic Arts Premium szoftverrel magas szintű, a grafikai területen elvárt minőség állítható elő.

Az E-7100/E-8100 automatikus színkorrekciós és feladatkezelési jellemzői révén megkönnyíti a nyomtatást felügyelő szakemberek munkáját. Az Auto Trapping automatikus regisztrációs hibajavító, a Spot On létrehozza és kezeli az egyedi és spot-színeket, a Hot Folder-be pedig az ismétlődő feladatok automatizálásához szükséges fájlok helyezhetők. Soron kívüli sürgős munka esetén sem romlik a produktivitás illetve a hirtelen túlterheltség elkerülésére lehetőség van a feladatok sorrendjének megváltoztatására vagy éjszakai ütemezésére is.

http://www.ricoh.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük