www.t-home.huwww.t-home.hu

A Magyar Telekom új márkája, a T-Home a2008 október 8-tól új, nagy fel- és letöltési sávszélességet nyújtó internetcsomagokat, valamint HDTV-szolgáltatást kínál ügyfeleinek.

 www.t-home.huwww.t-home.hu

A Magyar Telekom új márkája, a T-Home a2008 október 8-tól új, nagy fel- és letöltési sávszélességet nyújtó internetcsomagokat, valamint HDTV-szolgáltatást kínál ügyfeleinek.

A T-Home által nyújtott akár 25 Mbit/s letöltési és 5 Mbit/s feltöltési sebességet biztosító sávszélesség a rendszeresen internetező, és a nagy sebesség mellett jelentős adatforgalmat bonyolító ügyfelek számára igazi megoldást jelent. A villámgyors internetnek köszönhetően pár kattintás után mindenki megnézheti kedvenc filmjét a világhálón, vagy letöltheti rég hallott dalait vagy más multimédiás tartalmakat – egyszerre akár több számítógépen is.

A T-Home mindezt kedvező áron kínálja: új, hagyományos analóg telefonkapcsolat mellett biztosított világháló-hozzáférés (DSL Classic Extra) egyéves hűségnyilatkozattal akciós áron már bruttó 9890 forintért megrendelhető. A hagyományos telefonvonal nélküli internetkapcsolatot és korlátlan adatforgalmat tartalmazó (DSL Solo Extra) csomag pedig akciósan11390 forint havidíjjal elvihető, szintén egyéves hűségidő vállalásával. A szolgáltatáshoz szükséges digitális elosztót és a beszerelés költségét a szolgáltatás díja minden esetben magába foglalja.

Az új VDSL technológiának köszönhetően ezentúl a T-Home IPTV előfizetők számára – műszaki feltételek megléte esetén – nagy felbontású HDTV adás vételére is mód nyílik.

Ráadásul T-Home IPTV előfizetés mellé a megrendeléstől számított 6 hónapig öt HD csatorna (jelenleg az Eurosport HD, Filmbox HD, HBO HD, National Geographic HD, Voom HD) akciós áron, díjmentesen kipróbálható. A HBO HD adása csak hűségidős HBO PAK vagy HBO MaxPak csomag megléte esetén probálható ki ingyenesen. Ezen felül bármely HD csomag megrendelése esetén szintén ingyen követhetők az m1 és az m2 folyamatosan bővülő HD minőségű műsorai valamint a digitális videotéka HD filmjei.

Magyarországon először a Magyar Telekom hálózatán volt fogható HDTV adás. A vállalat 2007 nyarán indított kísérleti projektet a szolgáltatás technikai hátteréül szolgáló, a szélessávú kapcsolatok terén forradalmat jelentő VDSL technológia kiépítését Budapesten a XI. kerületben. HDTV adást a hazai kereskedelmi forgalomban először a T-Kábel nyújtott.

A T-Home jelenleg a HDTV vételi lehetőséget – a műszaki feltételek megléte esetén – az alábbi helyszíneken kínálja: Budapest egyes részein, Pesthidegkút (II. kerület), Budafok (XI. és XXII. kerület), Sashegy (XI. és XII. kerület), Városmajor (XII. kerület), illetve Budakeszin, Budajenőn, Debrecenben, Pécsett, Szentendrén, Székesfehérvárott, Pécsett és Telkiben.

Az ajánlat részletei október 8-tól elérhetők a T-Pontokban, a viszonteladóknál és a http://www.t-home.hu/  internetes oldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük