2022.december.01. csütörtök.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Elbűvölte a magyar nézőket a Disney Csatorna „Varázslók a Waverly helyből” sorozatának filmváltozata

4 perc olvasás
<span class="inline inline-left"><a href="/node/34682"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/NEW%20Wizards%20of%20Waverly%20Place%20113074_D_0054.thumbnail.jpg" border="0" alt="(C) DCOM engedelyével" title="(C) DCOM engedelyével" width="80" height="100" /></a><span style="width: 78px" class="caption"><strong><font size="1">(C) DCOM engedelyével</font></strong></span></span>  <p>A várva várt „Varázslók a Waverly helyből - a film" magyarországi premierje, amely a rendkívül tehetséges gyermekszínész, Selena Gomez főszereplésével készült, elbűvölte a Disney Csatorna közönségét: 553 200 néző<sup>1</sup> látta a hétvégi bemutatót. Az eredmények szerint mindezidáig Magyarországon ez a Disney Csatorna legsikeresebb DCOM (Disney Chanel Original Movie) filmbemutatója.</p><p>

(c) dcom engedelyével(C) DCOM engedelyével 

A várva várt „Varázslók a Waverly helyből – a film" magyarországi premierje, amely a rendkívül tehetséges gyermekszínész, Selena Gomez főszereplésével készült, elbűvölte a Disney Csatorna közönségét: 553 200 néző1 látta a hétvégi bemutatót. Az eredmények szerint mindezidáig Magyarországon ez a Disney Csatorna legsikeresebb DCOM (Disney Chanel Original Movie) filmbemutatója.

(c) dcom engedelyével(C) DCOM engedelyével 

A várva várt „Varázslók a Waverly helyből – a film" magyarországi premierje, amely a rendkívül tehetséges gyermekszínész, Selena Gomez főszereplésével készült, elbűvölte a Disney Csatorna közönségét: 553 200 néző1 látta a hétvégi bemutatót. Az eredmények szerint mindezidáig Magyarországon ez a Disney Csatorna legsikeresebb DCOM (Disney Chanel Original Movie) filmbemutatója.

A premier (október 31. szombat, du. 12:30) összesen 217 300 nézőt1 ért el, közülük 101 500 gyermeket2. Ez 37%-os átlagos közönségarányt jelent a 4-14 éves gyerekek körében, a televíziós háztartások esetében, amivel a film az összes csatornát tekintve első helyezést ért el a gyerekeknél az adott idősávban. A „Varázslók a Waverly helyből – a film" a megfelelő 2008-as* nap/idő átlagot 262%-kal növelte éves viszonylatban1, 197%-kal a gyereknézők2 tekintetében, és egészen elképesztő mértékben, 355%-kal a 4-14 éves lányok csoportjában. Mindez azt is jelenti, hogy a tévét néző lányok 43,9%-a a Disney Csatorna bemutatóját nézte, így ebben a demográfiai szegmensben valamennyi csatorna eredményeit alapul véve is ez volt a legsikeresebb műsor.

(c) dcom(C) DCOMMaciej Bral, a Disney Csatorna közép-kelet-európai, közel-keleti és dél-afrikai elnök-vezérigazgatója szerint „A "Varázslók a Waverly helyből" című sorozat rendkívül népszerűnek bizonyult a magyar gyerekek körében, ezért örömmel mutattuk be a rajongóknak a teljes hosszúságú filmet, amiben valamennyi kedvenc szereplőjük – így természetesen a tehetséges Selena Gomez is – viszontlátható. A "Varázslók a Waverly helyből – a film" története nagyszerű, a világ minden táján gyerekek és családok rajonganak a szereplőkért és a cselekményért, amit a hétvégi magyarországi bemutató fenomenális sikere is bizonyít".

A „Varázslók a Waverly helyből – a film" a 77. eredeti Disney Csatorna film; elődei között olyan hatalmas sikerek találhatók, mint a világszerte kedvelt „High School Musical", a „High School Musical 2" és a szintén rendkívül sikeres „Rocktábor".

disney channel logo.thumbnail2009. augusztus 28-án a „Varázslók a Waverly helyből – a film" az amerikai közönséget is elbűvölte; minden idők második legsikeresebb eredeti Disney Csatorna filmbemutatójaként 11,4 millió nézőt vonzott, amit csak a „High School Musical 2" 2007. augusztusi, hatalmas sikerű bemutatója tudott felülmúlni. A „Varázslók a Waverly helyből" sorozat rendkívül sikeres, világszerte már több mint 127 millió néző5 látta.

A film

A „Varázslók a Waverly helyből – a film" a manhattani varázslótestvérek, Alex (Selena Gomez), Justin (David Henrie) és Max Russo (Jake T. Austin) kalandjait követi nyomon. A gyerekek szüleikkel együtt karib-tengeri vakációra utaznak, ahol Alex véletlen varázslata folytán úgy alakul, mintha a szüleik soha nem találkoztak volna.   Amikor a gyerekek rájönnek, mi történt, az egyetlen dolog, ami visszafordíthatja a varázslatot, az Álmok Köve; el is indulnak a dzsungelbe, hogy megtalálják, miközben egyre fogy az idő a család megmentésére. Alex és Justin megvívják a végső csatát az egyetlen családi varázsló pozíciójáért és családjuk megmentéséért.

* A Jetix megfelelő adatai alapján. A Jetix csatorna 2009. szeptember 19-től Disney Csatorna néven működik Magyarországon.

1 4 év feletti korosztály

2 4-14 éves gyerekek

3 4-14 éves lányok

4 Amelyből 4,5 millió 6-11 éves, 4,0 millió pedig 9-14 éves gyerek

5 A 127 millió egyedi néző 2008 átlagos negyedévére vonatkozik

A Disney Csatorna a televízióval rendelkező magyar háztartások 53%-ában érhető el (2,1 millió háztartás)

Forrás: AGB Hungary

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.