2023.február.05. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Elektronikus számlafizetés a FŐGÁZ-nál

3 perc olvasás
  <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/42435"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/logo_fogaz_0.thumbnail.gif" border="0" width="100" height="47" /></a></span>2010. augusztusától a Fővárosi Gázművek Zrt. ügyfelei interneten keresztül is rendezhetik számlájukat. Az elektronikus számlázás lehetőségének bevezetésével a társaság célja ügyfelei környezettudatosabb és minél magasabb szintű kiszolgálása, hiszen az elektronikus rendszer használata gyors, egyszerű, biztonságos és környezetbarát.</p><p>

 

logo fogaz 0.thumbnail2010. augusztusától a Fővárosi Gázművek Zrt. ügyfelei interneten keresztül is rendezhetik számlájukat. Az elektronikus számlázás lehetőségének bevezetésével a társaság célja ügyfelei környezettudatosabb és minél magasabb szintű kiszolgálása, hiszen az elektronikus rendszer használata gyors, egyszerű, biztonságos és környezetbarát.

 

logo fogaz 0.thumbnail2010. augusztusától a Fővárosi Gázművek Zrt. ügyfelei interneten keresztül is rendezhetik számlájukat. Az elektronikus számlázás lehetőségének bevezetésével a társaság célja ügyfelei környezettudatosabb és minél magasabb szintű kiszolgálása, hiszen az elektronikus rendszer használata gyors, egyszerű, biztonságos és környezetbarát.

A Fővárosi Gázművek Zrt. célja, hogy a folyamatos és biztonságos földgázellátás mellett fejlessze a szolgáltatás színvonalát is. A társaság folyamatosan olyan szolgáltatások kifejlesztésén és bevezetésén dolgozik, amelyek ügyfelei számára kényelmesebb, egyszerűbb és gyorsabb ügyintézést tesznek lehetővé.

Ilyen fejlesztés az augusztus közepétől elérhető, a FŐGÁZ és a Díjnet Zrt. együttműködésével létrejött elektronikus számlázás is.

Az e-számla egy olyan elektronikus formában kibocsátott számla, amelyen pontosan azok az adatok szerepelnek, mint az eddig megszokott papír alapú, kinyomtatott számlán, és épp olyan hiteles is. Ezt a jogszabály szerinti elektronikus aláírás és az időbélyegző garantálja.

Az e-számla bevezetése amellett, hogy egyszerűsíti az adminisztrációs folyamatokat, számos további előnnyel is jár. Használatával a FŐGÁZ ügyfelei időt és pénzt takaríthatnak meg, mivel számláikat elektronikus formában, az interneten keresztül tekinthetik meg és egyenlíthetik ki. Így elkerülhető a sárga csekk befizetésével járó sorban állás és a számlák is könnyen rendezhetővé, visszakereshetővé válnak. A rendszer környezetbarát, hiszen az e-számla használatával feleslegessé válik a nyomtatott alapú számla kibocsátásával járó papír és festékmennyiség is.

Az e-számla igénybevétele természetesen nem jelent plusz költséget az ügyfelek számára, akik a regisztrációt követően a http://www.dijnet.hu/ weboldalon keresztül érhetik el és kezelhetik földgáz-számláikat.

A Díjnetet használók a számlákat elektronikus formában kapják, amelyek beérkezéséről e-mailben értesíti őket a rendszer. A számlák kiegyenlítésére számos lehetőség kínálkozik, történhet egyedi átutalással, csoportos beszedési megbízással, mobiltelefonos, illetve internetes bankkártya-alapú fizetéssel, valamint egyes partnerbankok online-bank felületén egyaránt. A rendszer emellett biztosítja a múltbéli tranzakciók listázását, a számlák kinyomtatását az utolsó számlát megelőző 18 hónapig. Ügyfeleik bővebb információkat a FŐGÁZ ügyfélszolgálati irodáiban, telefonon vagy a http://www.fogaz.hu/ oldalon találnak.

 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.