2023.szeptember.26. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Elindult az első hazai független gépkereskedelmi portál

2 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/7522"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Image1.thumbnail_6.jpg" border="0" alt="www.gepnet.hu" title="www.gepnet.hu" width="100" height="57" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.gepnet.hu/">www.gepnet.hu</a> </strong></span></span>  <p>Szeptemberben megújult külsővel, tartalommal és technológiai újdonsággal: ékezetes URL-ekkel indult el a gépnet.hu, az első hazai, munkagépes közösségi és gépkereskedelmi portál.</p><p>

www.gepnet.huwww.gepnet.hu  

Szeptemberben megújult külsővel, tartalommal és technológiai újdonsággal: ékezetes URL-ekkel indult el a gépnet.hu, az első hazai, munkagépes közösségi és gépkereskedelmi portál.

www.gepnet.huwww.gepnet.hu  

Szeptemberben megújult külsővel, tartalommal és technológiai újdonsággal: ékezetes URL-ekkel indult el a gépnet.hu, az első hazai, munkagépes közösségi és gépkereskedelmi portál.

A http://www.gepnet.hu/ oldal építőipari, szakipari, anyagmozgató, mezőgazdasági, erdészeti, faipari, gépekkel foglalkozó portál, amely független a piac szereplőitől, szövetségektől, gyártóktól, forgalmazóktól.

Az oldal célja, hogy a munkagépek világát érintő hírekről, aktualitásokról, érdekességekről, újításokról tájékoztassa a szakmát, az érdeklődőket, a vásárlókat, az eladókat, a bérlőket és a bérbeadókat.

A piac tendenciáit és igényeit felismerve a gepnet.hu oldalon elérhetővé vált egy adatbázis, amely tíz főkategóriában több mint nyolcszáz alkategóriát kínál. Az oldalt speciálisan a munkagépek piaci körforgásba kerülésének támogatására fejlesztették ki, ami egyaránt jelenti az új munkagépek kiválasztásának támogatását, a használt munkagépek adását-vételét és az „álló" munkagépek, bérgépek kapacitásának értékesítését, illetve a munkagép, bérgép kapacitás megvásárlását meghatározott időszakokra, projektekre a legkülönfélébb konstrukciókban.

Az oldal elindulását követő hetekben már száz körüli bérgépet és száz körüli értékesítésre szánt használt munkagépet töltöttek fel a felhasználók az oldalra, az oldalon található adatbázis napról-napra bővül, illetve egyre több sikeres üzlet jön létre az oldalon keresztül.

Amellett, hogy az oldal témájában és funkcionalitásában egyedi, magyar cégek közül elsőként használ ékezetes URL-t, ezzel is tovább erősítve a portál keresőbarát jellegét. A fejlesztők külön figyelmet fordítottak a felhasználóbarát felépítésre, ennek köszönhetően 4 kattintással bármilyen gép elérhető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.