Összeállt a Strongbow promóter csapata. A munka és a bulizás nem összeegyeztethető! Kivéve akkor, ha jelentkezett a Strongbow márciusi álláshirdetésére – a világ vezető cider márkája ugyanis „a legbulisabb állásra" várta a jelölteket.

 

Összeállt a Strongbow promóter csapata. A munka és a bulizás nem összeegyeztethető! Kivéve akkor, ha jelentkezett a Strongbow márciusi álláshirdetésére – a világ vezető cider márkája ugyanis „a legbulisabb állásra" várta a jelölteket.

 

A számos jelentkező közül végül hármat választottak ki, három igazi STRONGBRO-t, akik majd egész nyáron kedvenc ciderük népszerűsítésén dolgoznak. Pontosabban buliznak…

A Strongbow Cider magyarországi forgalmazója, a Heineken Hungária számára kiemelt fontosságú a márka ismertsége és sikere, ezért kifejlesztette új, a vendéglátó- és szórakozóhelyeken lévő eladás ösztönző aktivitását.

 

Elindította azt a keresési folyamatot márciusban, amelynek végén most megtalálta a márka új promótereit. Ezzel már maga a népszerűsítés is megindult, hiszen az elmúlt évek legkreatívabb, a márka szellemiségét tükröző hirdetéssel a „legbulisabb állást" kínálták fel az álláskereső portálokon és közösségi oldalakon. Az akció során nem csak a jelentkezőket és a szerencsés kiválasztottakat jutalmazták – tréningekkel, kiemelt fizetéssel, céges autóval, márkás munkaruhával és a legszórakoztatóbb munkával -, hanem azokat is, akik megosztották a felhívást. Így sikerült elérnie a STRONGBOWNAK azt, hogy már a toborzással felhívja a márkára és a promócióra is a fogyasztók figyelmét. És nem mellesleg, a STRONGBRO pozícióra is rengeteg jelentkezés érkezett.

 

Hogy mi fán terem a jó STRONGBRO?

Bejáratos Budapest legjobb szórakozóhelyeire, sok baráttal rendelkezik, vannak értékesítői és vendéglátói ismeretei, jól szervez, kommunikál és tárgyal, kitartó, energikus, nem követi, hanem irányítja a trendeket, jogosítványa van és még angolul is beszél.

„A STRONGBRO-k nem egyszerű promóterek, hanem a márka igazi nagykövetei. Ők lényükben testesítik meg a világ legkedveltebb ciderét, a Strongbowt: lazák és szórakoztatóak. Ezzel képesek megszólítani az embereket, hiszen nem csak a promóciók lebonyolítása lesz a feladatuk, hanem a márka saját képviselői munkájának a támogatása, a bárpultosok és üzletvezetők oktatása és a fogyasztókkal való kommunikáció is" – fejtette ki Harsányi Zsófia, a Strongbow márkamenedzsere.

 

Újdonságnak számít az is, hogy a promóciók a legmenőbb és legforgalmasabb szórakozóhelyek adottságaihoz alkalmazkodnak, valóban eleget téve a városi, szórakozni vágyó fiatalok igényeinek, ráadásul olyan partnerek együttműködésével valósulnak meg, mint a Smirnoff, az Uber és a Chio. A három közvetlen munkatárssal és a Strongbow ciderekkel már biztosan találkozhatnak a fogyasztók a legnépszerűbb vendéglátó és szórakozóhelyeken hiszen a fiúk már május elején elkezdték a népszerűsítő kampányt.

A Strongbowt Magyarországon 2012 óta forgalmazza a Heineken Hungária.

 

https://www.strongbow.com

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük