Összeállt a „Tanulj angolul a Verity Rose-zal" pályázat zsűrije – a Cardex, a Helen Doron nyelviskola és a Móra Könyvkiadó delegáltjai mellett Szandi is helyet foglal a zsűriben.

 

Összeállt a „Tanulj angolul a Verity Rose-zal" pályázat zsűrije – a Cardex, a Helen Doron nyelviskola és a Móra Könyvkiadó delegáltjai mellett Szandi is helyet foglal a zsűriben.

 

Az idén 25 éves Cardex Európa Kft., a Verity Rose termékcsalád kizárólagos magyarországi forgalmazója hamarosan győztest hirdet nemrég indult élménybeszámoló pályázatán. A cég elkötelezett támogatója a legfiatalabb generáció nyelvi fejlődésének, ezért nemrég pályázatot hirdetett 9-18 éves lányok számára, hogy felhívja a figyelmet az angol nyelv hasznosságára. A pályázathoz a Verity Rose termékcsalád angolszász karakterei adták az ötletet, fődíja pedig kategóriánként egy féléves angol nyelvtanfolyam, melyet a Helen Doron English nyelviskola ajánlott fel. A pályázóknak legszebb, barátsággal kapcsolatos élményüket kell megfogalmazniuk angol vagy magyar nyelven, melyet a most összeállt zsűri bírál majd el.

Bár a pályázat június 15-ig tart, máris számos remek fogalmazás érkezett, úgyhogy a zsűrinek nem lesz könnyű dolga, mikor a legjobbat szeretné kiválasztani. Az elbírálás során szempont lesz a szöveg eredetisége, olvasmányossága, a fogalmazás könnyedsége és a nyelvhelyesség. Ennek érdekében a négytagú zsűri kiválasztását is komoly munka előzte meg. A Cardex Európa Kft. vezetésének elsődleges szempontja volt, hogy olyan hiteles személyeket nyerjen meg a feladatnak, akik képviselni tudják a pályázat szellemiségét, így külön öröm, hogy a vállalkozás mellé állt – a Helen Doron English nyelviskola mellett – a Móra Könyvkiadó és Szandi, aki gyakorló családanyaként maga is azt vallja, hogy a gyerekek érvényesüléséhez elengedhetetlen a nyelvek, elsősorban az angol nyelv ismerete.

A „Tanulj angolul a Verity Rose-zal" pályázat zsűrijének tagjai: Balthazár Dóra, a Verity Rose termékcsalád márkamenedzsere, Mészáros Szilvia, a Helen Doron Hungary szakmai vezetője, Kovács Zsanett, a Móra Könyvkiadó marketing és kommunikációs munkatársa, valamint a kétszeres EMeRTon-díjas énekesnő Szandi, aki 2000-ben Göncz Árpádtól Ezüst Érdemrendet kapott jótékonysági tevékenységéért.

A két fődíj mellett további értékes díjak is gazdára várnak, a pályázatokat június 15-ig lehet még feltölteni a Verity Rose honlapjára.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük