2023.február.05. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Elmerültünk a joghurtcsodákban a frozen yogurt világnapján

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/99168"><img class="image image-preview" src="/files/images/frozen.preview.jpg" border="0" width="466" height="640" /></a></span>Egymásnak adtuk a stafétát a mennyei finomságot árasztó csodamasinánál az ünnepi napon. A frozen jogurtok nemcsak a szemnek kedveztek, a kreatív közönség lelkesen - egyúttal lelkiismeret-furdalás nélkül - kanalazta a fagyinál jóval szerényebb zsír- és cukortartalmú jeges desszerteket.</p> <p> 

frozen.previewEgymásnak adtuk a stafétát a mennyei finomságot árasztó csodamasinánál az ünnepi napon. A frozen jogurtok nemcsak a szemnek kedveztek, a kreatív közönség lelkesen – egyúttal lelkiismeret-furdalás nélkül – kanalazta a fagyinál jóval szerényebb zsír- és cukortartalmú jeges desszerteket.

 

frozen.previewEgymásnak adtuk a stafétát a mennyei finomságot árasztó csodamasinánál az ünnepi napon. A frozen jogurtok nemcsak a szemnek kedveztek, a kreatív közönség lelkesen – egyúttal lelkiismeret-furdalás nélkül – kanalazta a fagyinál jóval szerényebb zsír- és cukortartalmú jeges desszerteket.

 

A tudatos nassolás és az egészséges kényeztetés hívei számára a közel három éve hazánkban is elérhető hálózat alkotásaival csupán egy gond volt: kiállítani csak a fotóikat lehetne, hiszen szépség ide, műalkotás oda, a frozen yogurtoknak világ- és hétköznapon is hamar hűlt helyük marad.

 

A nap frozen jogurt-alkotása címért Iszak Eszter, a VIVA műsorvezetője és Cinthyia Dictator, fotóművész is versenybe szállt. A joghurtcsodák összeállításában csak a képzeletük szabott határt, a tizenkét íz- és közel hatvan féle topping lenyűgöző kreációkat eredményezett.

 

A frozen yogurt a '80-as években terjedt el Amerikában.

Bár a világszerte kedvelt finomság ötlete a tengerentúlról érkezett, a nálunk kapható joghurtfagylalt receptje és ízvariációi magyar cukrászok munkáját dicséri. A Jono Yogo kizárólag élőflórás magyar joghurtból és magyar tejből készül, alacsonyabb cukor és zsírtartalommal rendelkezik egy hagyományos fagylalthoz képest. A Yogo tulajdonságainak köszönhetően gyermekek, diétázók és cukorbetegek számára is bátran fogyasztható desszert, különösen a steviával készült vagy a laktózmentes változat.

 

5 dolog, ami miatt imádják a frozen yogurtot! Természetes alapanyagok! A Jono Yogo természetes joghurt alapú finomság, amelynek különlegessége, hogy alacsony, 1,5 % zsírtartalommal és körülbelül 20%-kal kevesebb cukortartalommal rendelkezik egy hagyományos fagyinál.

 

Amit te szeretsz, ahogyan te szereted!

A Jono Yogozók önkiszolgáló rendszerben működnek, a joghurt ízének kiválasztása, a joghurt és toppingok mennyisége is rajtad áll.

 

Sosem unalmas!

A változatos ízek mellett, a toppingok teszik igazán változatossá a Jono Yogo-t. Müzli, friss gyümölcs, gumicukor, csoki öntet és még sok más topping, amivel egyedivé varázsolhatod saját poharadat.

 

A diétázókra és érzékenyekre is gondolnak!

Jono Yogo üzletekben kapható natúr változat cukormentes, stevia és nyírfacukor teszi édessé, valamint laktózmentes változatban is elérhető a finomság.

 

A Jono Yogo frozen yogurt magyar cukrászmesterek receptjei alapján készülnek.

A klasszikus ízek mellett- például: csoki, vanília, málna, citrom- találkozatunk igazi különlegességekkel, úgy, mint az pezsgő, zserbó, szilvásgombóc, dinnye vagy acai gyümölcs ízeivel.

 

http://jonoyogo.hu

https://hu-hu.facebook.com/JonoYogo

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.