A Celanese Magyarország Kft. már a Promenade Gardens októberi alapkőletétele előtt meghozta döntését: 2018 áprilisától 4.200 négyzetméteren alakítja ki új irodaterét a belső Váci út új, nagy volumenű, környezettudatos irodaházában. A nemzetközi cég regionális pénzügyi- és logisztikai szolgáltatóközpontja a 4-tornyos modern épület B, C és D magjának 1. és 2. emeletén találta meg új otthonát.

A Celanese Magyarország Kft. már a Promenade Gardens októberi alapkőletétele előtt meghozta döntését: 2018 áprilisától 4.200 négyzetméteren alakítja ki új irodaterét a belső Váci út új, nagy volumenű, környezettudatos irodaházában. A nemzetközi cég regionális pénzügyi- és logisztikai szolgáltatóközpontja a 4-tornyos modern épület B, C és D magjának 1. és 2. emeletén találta meg új otthonát.

A világ egyik vezető technológiai és különleges vegyipari alapanyagokat gyártó vállalataként a bérlő számára kiemelten fontosak voltak az épület innovatív és környezettudatos megoldásai, kellemes, felhasználóbarát terei, valamint a bővülésre lehetőséget adó rugalmas térkialakítás és üzleti kondíciók. A bérlőképviseletet ellátó Colliers International csapata hitelesen közvetítette és képviselte a megbízó által vallott értékrendet, legyen szó hosszútávú üzleti szempontokról, fenntarthatósági kritériumokról, vagy a munkavállalók számára fontos prioritásokról.

Mike Jackson (Vice President, Shared Services Europe) a dallasi központú világcég elképzeléseiről így nyilatkozott: „Büszke vagyok arra, hogy a szokásos pénzügyi szempontok mérlegelésén túl lehetőségünk volt munkavállalóink igényeire is nagy hangsúlyt fektetni. Külön öröm számomra, hogy az általunk legjobb megoldásnak ítélt Promenade Gardens a kollégáink által az elmúlt évtizedben már jól megszokott Váci úton helyezkedik el.

Kovács Attila MRICS, az ingatlant építtető Horizon Development ügyvezető partnere fontosnak tartja, hogy az épület kínálta sokoldalú felhasználhatóság és a bérlő igényei pontosan találkoztak: „Nagy örömmel fogadjuk a Celanese Corporation budapesti pénzügyi- és logisztikai szolgáltatóközpontját, amely az Észak-amerikai, európai és ázsiai létesítmények működését immár a Promenade Gardens irodaházból támogatja majd. Ingatlanfejlesztőként elsődleges törekvésünk, hogy bérlőink számára megteremtsük az ideális üzleti környezetet, miközben a wellbeing minden szempontját szem előtt tartjuk. Irodaházunk a jelenlegi Váci úti fejlesztésekkel való összehasonlításban egyedülálló technológiai tartalmat kínál, és a belsőépítészet és környezettudatosság terén is jövőbemutató megoldásokat nyújt."

 

Mazsaroff Kata, a Colliers International Bérlőképviseleti Üzletágigazgatója így foglalta össze a közös munka tapasztalatait: „Együttműködésünk során nagy hangsúlyt fektettünk azokra az integrált vállalati megoldásokra, amelyek a klasszikus tranzakciós folyamatokon túlmutatóan a munkavállalók valós igényeit helyezik előtérbe. Nagy örömünkre szolgált, hogy a Celanese Magyarország elhivatott vezetői is aktívan részt vettek ebben a 'Workplace Solutions' folyamatban. Ennek eredménye egy olyan – a vállalat kultúráját és működését támogató – ingatlanmegoldás lett, amely a legoptimálisabban a Promenade Gardens irodaházban valósulhat meg." 

A Promenade Gardens 25.000 négyzetméteren, 5 szinten kínál nagy, egybefüggő alapterületű, minőségi irodai megoldásokat; a Váci úti lokációból adódó előnyöket (kiváló vizibilitás és megközelíthetőség, szolgáltatások széles spektruma), valamint a kettős környezettudatos minősítés (LEED Gold, BREEAM Very Good) által garantált egészséges és energiahatékony munkakörnyezetet. Az irodafolyosó dinamizmusát jól ellensúlyozza az a nyugalom, amelyet az irodaház nevében is megjelenő, védett és hangulatos belső kert nyújt.

A 2017 év végén átadásra kerülő, 2018 első negyedévétől beköltözhető Promenade Gardens irodaházban még közel 20.000 m2 bérbeadható retail- és irodaterület áll rendelkezésre.

www.promenadegardens.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük