Elsők közt szeretnénk megosztani Olvasóinkkal a hírt, hogy a most már külön utakon jár Gájer Bálint és a Group'N'Swing. Magyarország kedvenc swing & boogie show zenekara és Gájer Bálint öt év sikeres közös munka után más irányba folytatják zenei pályafutásukat.

 

Elsők közt szeretnénk megosztani Olvasóinkkal a hírt, hogy a most már külön utakon jár Gájer Bálint és a Group'N'Swing. Magyarország kedvenc swing & boogie show zenekara és Gájer Bálint öt év sikeres közös munka után más irányba folytatják zenei pályafutásukat.

 

Gájer Bálint és Group'N'Swing a kölcsönös tisztelet jegyében vettek búcsút egymástól.

Bálint a jövőben a szólókarrierjére koncentrál, a Group'N'Swing pedig Mihályi Réka mellett egy sármos énekessel, Magyar Bálinttal folytatja a megkezdett utat, akit már a csapat készülő új klipjében is láthat a közönség. A zenekar és Bálint is azon vannak, hogy megvalósítsák az álmaikat.

 

„Életem legszebb időszaka kötődik a Group'N'Swinghez, és minden jót kívánok a csapatnak a továbbiakhoz! Nagyon nehéz volt meghozni a döntést, hiszen fantasztikus sikereket értünk el együtt, de a felfelé ívelő szólókarrierem miatt egyre nehezebben tudtam összeegyeztetni a saját koncertjeim és a csapat fellépéseinek időpontját. Nem volt könnyű, de választottam, a saját utamon haladok tovább. Köszönöm a Group'N'Swing zenekar tagjainak, hogy mellettem állnak 'A Dal' című versenyben február 7-én, és erre bíztatják majd a rajongókat is. Mindenkinek ilyen elválást kívánok!" – fogalmaz Gájer Bálint.

 

„Nagyon sok sikert kívánunk Bálintnak a szólókarrierjéhez! Az elmúlt öt évben rengeteg örömet és sikert éltünk meg közösen, ezek az élmények pedig mindig különleges helyet fognak betölteni az emlékeinkben." – meséli Mihályi Réka, a csapat dívája. A gyönyörű énekesnő elárulta, hogy választásuk számos jelölt meghallgatása után, a csapat egyöntetű döntése mellett Magyar Bálintra esett, akit korábban Szilágyi Lóránt néven ismert meg az ország a 'Barátok közt'című sorozatból, a közelmúltban pedig a 'Jégvarázs' Disney mese férfi főszereplőjének a magyar hangja volt.

 

Gájer Bálint idén is bejutott a DAL-ba.

Első angol nyelvű lendületes, pozitív szellemiségű száma ténylegesen az Eurovíziós versenyre készült. (That's how it goes – Gájer Bálint)

Most készült hozzá január első hetében egy izgalmas videoklip is.

Gájer Bálint rajongói oldala 24000 feletti rajongónál tart – nézzék meg Önök is!

 

Gájer Bálint eddigi pályafutása, elismerései:

2009. III. Jazzy Jazz Dalverseny "Legjobb férfi énekes" különdíj

2010. Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem

Jazzének, -előadóművész, -tanár szakán diplomát szerez

2013. a TV2 "The Voice" című műsorának ezüstérmese

2013. Fonogram zenei díj "Az év hazai szórakoztató zenei albuma"

Group'N'Swing "Botrány" című nagylemezzel

Alle Elegancia Díj 2013. "Legelegánsabb zenész" díj nyertese

2014. A Dal – Eurovíziós dalversenyben bekerül a 30 legjobb dal közé

az Elmaradt pillanatok című saját slágere.

2014. az SOS Gyermekfalu legújabb jótékonysági nagykövete

2014. első önálló nagylemeze október elején "Egyszerű az élet" címmel.

 

https://www.facebook.com/gajerbalinthivatalos?fref=nf

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük