2022.augusztus.16. kedd.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Elvis Presley titkos kapcsolatot ápolt Sophia Lorennel

3 perc olvasás

loren.jpgMai napig tartja magát a pletyka, miszerint az olasz színésznő, Sophia Loren és a rock’n’roll királya, Elvis Presley az ötvenes éves derekán egymásba szerettek. Hogy a romantikus megismerkedés valóban perzselő szerelmet vagy inkább sírig tartó barátságot hozott a két híresség életébe, azt a mai napig kevesen tudják.

 

Minden elsöprő szerelem, vagy sírig tartó barátság?

A sikeres színésznő, Sophia Loren és az akkor már fénykorát élő Elvis Presley 1958-ban, Hollywoodban, a Paramount stúdióban találkoztak először. A Királynak sűrű éve volt: elveszítette édesanyját, majd katonaságba vonult, ahol megismerkedett későbbi feleségével, a nála tíz évvel fiatalabb Priscilla Ann Beaulieu-val. Ugyanebben az évben forgatta a King Creole című filmet (amelyet egyébként a magyar származású Michael Curtiz rendezett), amelyben a főszerepet játszotta. Az elmondások szerint Sophia Loren volt az, aki a film fővárosában meglátta, odasietett hozzá és rögvest be is mutatkozott neki.

 

Azt beszélik, jóval több volt köztük egyszerű barátságnál.

Sophia Lorennek minden idejét a forgatások tették ki, ekkoriban évente átlagosan három film készült a főszereplésével, nevét – köszönhetően producerének és férjének, Carlo Pontinak – a tengerentúlon is ismerték már 1958-ban. Azt beszélik, a színésznő a családja és barátai nélkül magányos volt Hollywoodban, egy közeli ismerőse úgy nyilatkozott: Elvis Presley-vel próbálta pótolni a szívében keletkezett űrt.

 

Egyes pletykák szerint a Király is lángolt a szexi díva iránt, lenyűgözte a humora és a szépsége, ám a körülmények – leginkább Sophia Loren házassága – miatt, hiába izzott köztük a levegő, szerelmük plátói maradt, és barátként tartották a kapcsolatot egészen Elvis haláláig. Sokan megkérdőjelezik a furcsa szerelem létét, még erotikától túlfűtött, közös képeik láttán is, amelyeken a Király vadul csókolja az olasz színésznő nyakát. Tény, hogy Presleyt sok színésznővel boronálták össze, ahogy Loren szerelmi élete is állandó témát adott a pletykalapoknak. Priscilla Presley azonban állítólag a mai napig érzékenyen reagál Sophia Loren neve hallatán.

 

Hogy vajon a hamarosan hazánkba érkező Elvis, The wonder of You koncertshown, ahol Priscilla Presley a színpadon mesél majd a Király legendás életéről, ez a sztori is elhangzik-e, az június 6-án kiderül.

 

https://www.facebook.com/events/2341733492717799/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.