Amint arról korábban hírt adtunk, november 12-14. között hazánk egészségturisztikai kínálata került a középpontba a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban megrendezett Spa & Wellness 9. Egészség, Turizmus és Életmód kiállításon.

Amint arról korábban hírt adtunk, november 12-14. között hazánk egészségturisztikai kínálata került a középpontba a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban megrendezett Spa & Wellness 9. Egészség, Turizmus és Életmód kiállításon. A rendezvény első napján, november 12-én, a Magyar Turizmus Zrt. szervezésében megvalósult egészségturisztikai konferencián számos, az egészségturizmus területén jártas hazai és külföldi szakember tartott prezentációt. A rendezvényen rangos hazai és külföldi előadók tolmácsolásában szó volt a hazai egészségturizmus jelenlegi helyzetéről, a gyógyvíz alapú egészségturizmusban és az orvosi turizmusban rejlő lehetőségekről. A nagy érdeklődéssel kísért konferencián elhangzott előadások anyagai a Magyar Turizmus Zrt. tematikus egészségturisztikai weboldaláról letölthetőek:

http://wellness.itthon.hu/friss-hirek/spa-wellness-kiallitas

A három napos eseményen a Magyar Turizmus Zrt. egy központi és 6 régiós standdal vett részt, ahol kiadványokkal, információnyújtással segítették döntésükben az utazni vágyókat. Az érdeklődők körében nagy sikert aratott a Társaság központi standján meghirdetett nagyközönségi nyereményjáték. A játékos kedvű látogatók fürdőismereti kvíz keretében próbálhatták ki tudásukat és a helyes válaszadók MT Zrt.-s ajándékokban részesültek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük