2022.december.01. csütörtök.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Erste Autó néven használtautó kereskedést nyit az Erste Leasing

4 perc olvasás
<p>  <span class="inline inline-left"><a href="/node/34714"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/el.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="61" /></a></span><span class="inline inline-left"><a href="/node/10553"></a></span></p><p>Elsőként a hazai lízingcégek közül Erste Autó néven használtautó telepet nyit az Erste Leasing a Gablini cégcsoport közreműködésével. A piacon teljesen úttörő megoldással a társaság a pénzügyi nehézségekkel küzdő ügyfelek tartozásainak csökkentése érdekében olyan használtautó telephelyet hoz létre, ahol centralizáltan, szakértők segítségével és a lízingcég felügyelete mellett közvetlenül valósulhat meg az autók értékesítése.</p><p>

  el.thumbnail

Elsőként a hazai lízingcégek közül Erste Autó néven használtautó telepet nyit az Erste Leasing a Gablini cégcsoport közreműködésével. A piacon teljesen úttörő megoldással a társaság a pénzügyi nehézségekkel küzdő ügyfelek tartozásainak csökkentése érdekében olyan használtautó telephelyet hoz létre, ahol centralizáltan, szakértők segítségével és a lízingcég felügyelete mellett közvetlenül valósulhat meg az autók értékesítése.

  el.thumbnail

Elsőként a hazai lízingcégek közül Erste Autó néven használtautó telepet nyit az Erste Leasing a Gablini cégcsoport közreműködésével. A piacon teljesen úttörő megoldással a társaság a pénzügyi nehézségekkel küzdő ügyfelek tartozásainak csökkentése érdekében olyan használtautó telephelyet hoz létre, ahol centralizáltan, szakértők segítségével és a lízingcég felügyelete mellett közvetlenül valósulhat meg az autók értékesítése.

Megyeri István, az Erste Leasing elnök-vezérigazgatója a piacon egyedülálló megoldásról elmondta: a megváltozott piaci körülmények minden lízingcégtől stratégiai szemléletváltást követelnek. Az Erste Leasing a pénzügyi nehézségekkel küzdő ügyfelek számára az idei évben fokozott és folyamatos támogatást nyújt személyre szabott konstrukcióival, amelyek a korrekt partneri viszony fenntartását szolgálják.

Ennek ellenére megtörténhet, hogy egy ügyfél a kötelezettségét nem tudja teljesíteni, és kénytelen megválni autójától, hogy tartozását az Erste Leasing felé a gépjármű értékesítéséből fedezni tudja. A financiális problémákkal küzdő ügyfelek tartozásának csökkentése érdekében ezért olyan telephelyet hoztak létre, ahol egy helyen, centralizáltan lehet megvalósítani a gépjárművek értékesítését végfelhasználók részére, a társaság közvetlen felügyelete mellett. Megyeri István hozzátette: a közvetlenül a végfelhasználóknak történő értékesítéssel a lehető legmagasabb vételárat érhetik el, törekedve arra, hogy a bajba jutott ügyfeleknek szorult helyzetükben segítségre legyenek.

A Gablini cégcsoport a helyszínt és az értékesítőket biztosítja az Erste Autó telephez. A cégcsoport vezetője, Gablini Gábor kiemelte: az Erste Leasing megkeresésére azonnal igent mondtak, hiszen amellett, hogy ez a kezdeményezés komoly segítség lehet a bajba jutott autótulajdonosoknak, rendkívül előnyös a gépkocsi vásárlóknak is. Az autópark ugyanis folyamatosan frissül, és egy időben több száz bevizsgált, garantált minőségű autót, kishaszon-gépjárművet kínálnak vételre.

Mivel az Erste Leasing az új telephelyen közvetlenül értékesíti saját gépjárműparkját, kedvezőbb feltételekkel tudja kínálni az autókat, valamint közvetlenül, a  helyszínen nyújt finanszírozási és biztosítási konstrukciókat, továbbá minden olyan egyéb szolgáltatást, amely a gépjárművásárláshoz kapcsolódik. Az autóvásárlónak lehetősége van használtautó beszámításra, vagy akár garanciális szolgáltatások igénybevételére is.

Megyeri István kifejtette: az Erste Leasing Cégcsoport 2004 óta meghatározó szereplője a hazai finanszírozási piacnak. Ezt a pozíciót csak úgy lehet fenntartani, ha a lízingcég folyamatosan alkalmazkodik a változó körülményekhez és proaktívan cselekszik. Az Erste Leasing kiemelten fontos célja az új ügyfelek szerzésén túl, hogy jelenlegi ügyfeleit magas színvonalon szolgálja ki, a fizetési nehézségekkel küzdők problémáit pedig a lehető leghatékonyabban kezelje. Az új telep is ezt a célt szolgálja azzal, hogy az autók eladási árának maximalizálásával hozzájárul az adósság csökkentéséhez, rendezéséhez. A partnerséget az Erste Leasing folyamatosan erősíti ügyfeleiben, ezt volt hivatott szolgálni az Országos Mentőszolgálat részére júliusban adományozott mentőmotor, az Erste Leasing Motoros Akadémia, és az egyéb baleset-megelőzési akciók is. Ezeket a hagyományokat az Erste Leasing a jövőben is folytatni kívánja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.