DNV  A Det Norske Veritas (DNV) Budapesten tartja európai regionális menedzsment konferenciáját, amelyen a tizenöt országban mûködõ DNV vállalatok vezetõi veszek részt.

DNV  A Det Norske Veritas (DNV) Budapesten tartja európai regionális menedzsment konferenciáját, amelyen a tizenöt országban mûködõ DNV vállalatok vezetõi veszek részt.

 

 A magyarországi helyszín kiválasztása feltétlen elismerése a DNV legjobb eredményeket elérõ és egyik leghatékonyabb vállalatának, a magyar DNV-nek. A világ több mint 100 országában mintegy 5800 szakértõt foglalkoztató DNV a tanúsítási üzletág nemzetközileg meghatározó szereplõje az irányítási rendszerek tanúsítása területén.

A régió DNV vállalatainak áttekintése mellett a Németországban, Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban és Portugáliában, Horvátországban, Szlovéniában, a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Macedóniában, Törökországban, Romániában, Egyiptomban és Magyarországon mûködõ szervezetek elsõszámú vezetõi a DNV szolgáltatási körének bõvítésérõl és a szolgáltatások vevõi igényekhez való alakításáról döntenek.

A találkozó egybeesik a DNV tanúsítási üzletága számára kialakított globális szoftver bevezetésével. Az új szoftverre való áttérés csak a DNV Magyarország Kft. számára is jelentõs, mintegy 100 millió forintos beruházást jelentett. A rendszer minden korábbinál nagyobb átláthatóságot és a DNV globális ügyfelei számára széleskörû hozzáférést hivatott biztosítani valamennyi, a tanúsítással összefüggõ adat és eredmény tekintetében. 

A menedzsment konferencián elsõ alkalommal mutatkozik be a Det Norske Veritas közép- és dél-európai Régiójának napokban kinevezett új vezetõje, a 46 éves norvég Rune Torhaug.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük