Meghirdették az Év Családbarát Vállalata pályázatot.  A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom célja a pályázattal és az „Év Családbarát Vállalata" Díj adományozásával, hogy a vállalati családbarát szemlélet elismerésén keresztül értéket teremtsenek.

 

Meghirdették az Év Családbarát Vállalata pályázatot.  A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom célja a pályázattal és az „Év Családbarát Vállalata" Díj adományozásával, hogy a vállalati családbarát szemlélet elismerésén keresztül értéket teremtsenek.

 

„Kopp Mária professzor asszony által alapított Három Királyfi, Három Királylány

Mozgalom célja, hogy megszülessenek a kívánt, tervezett gyermekek. A gyermekvállalás szempontjából meghatározó a családbarát szemlélet, a munka – magánélet egyensúlya.

Fontos eszköz a szemlélet terjedésében a pozitív példák minél nagyobb nyilvánossága.

A Mozgalom a rendelkezésére álló eszközeivel szeretné ösztönözni a vállalati szféra résztvevőit abban, hogy a családbarát szemléletű vállalati működést meghonosítsák és terjesszék.

 

A Mozgalom a Díjakat olyan cégek számára adományozza, akik családbarát, munkamagánélet egyensúlyát támogató működésükkel hozzájárulnak a társadalom családbarát szemléletének erősítéséhez, a gyermekvállalás támogatásához.

 

A pályázatot három kategóriában hirdetjük meg: kis-, közepes-, és nagyvállalatok számára. A kategória győztesek mellett a szakmai zsűri előterjesztése alapján az újszerű ötleteket, egyedi megoldásokat is értékeljük. A zsűri által érdemesnek ítélt vállalatok megkapják a „Családbarát Vállalat" címet és a vele járó logó használati jogot.

 

A regisztráló cégek részére 48 órán belül eljuttatjuk a pályázat részletes feltételeit.

Regisztráció: folyamatos – balansz@haromkiralyfi.hu

Pályázat beküldési határideje: 2016. október 17.

Pályázat beküldése: elektronikus formában, balansz@haromkiralyfi.hu e-mail címre.

Eredményhirdetés: 2016 novemberében a Családbarát Vállalat Gála keretében

A gálán a díjazottak számára lehetőséget biztosítunk a bemutatkozásra, és arra, hogy a nagyközönséggel megismertethessék jó gyakorlataikat, eredményeiket.

A legjobb kisvideókat, fotókat is levetítjük.

 

Pályázatok elbírálásáról:

Fontos, hogy a családbarát szemlélet elkötelezett támogatása, az arra való törekvés látható legyen a vállalatnál.

A jelenlegi helyzet megismerése mellett azt a folyamatot is értékeljük, mely során a szervezet családbarát vállalati kultúrája fejlődik. A meghozott és a tervezett intézkedések reagálnak a munkatársak jelzéseire, visszajelzéseire, a vállalat lehetőségei szerint támogatja a családokat és a gyermekvállalást.

Az értékelést a kérdésekre adott válaszok alapján végezzük a megadott súlyozás szerint.

A pályázó a pályázaton való részvételi szándékának jelzésével elfogadja a pályázati feltételeket. A rendelkezésre bocsátott vállalati adatokat bizalmasan kezeljük, a zsűri tagjain kívül harmadik személynek nem adjuk át.

 

A kisfilmekre, fotókra vonatkozó kitételek:

Az e-mailben megküldött fotók és a feltöltött kisvideók szerzői joga a pályázóé.

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom a pályázat benyújtásával felhasználási jogot szerez a kisvideók és fotók változatlan formában történő bemutatására a pályázat eredmény hirdetésekor vagy más esetben, ami a tevékenységéhez kapcsolódik.

A pályázó vállalja, hogy szerzői joggal védett tartalmat kizárólag jogszerűen használja fel.

 

Balansz Partnerségi Program:

A pályázó vállalatok számára biztosítjuk a részvételt a "Balansz" Partnerségi Programunkban, melynek élő közössége a fejlődés, fejlesztés lehetőségét kínálja a résztvevőknek.

Konferenciákon, workshopokon, tréningeken való részvételi lehetőséggel, tanácsadással és más formában támogatjuk a vállalatokat: információt nyújtunk, konkrét módszereket, működéseket mutatunk be, költséghatékony intézkedésekkel ismertetjük meg a résztvevőket.

 

A "Balansz" Partnerségi Program együttműködő partnerei:

mtd Tanácsadói Közösség, ProLabora Kft., Coaching Team, Karrier Műhely, Emberi Erőforrások Minisztériuma, és a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom HR szakértői.

 

Bízunk abban, hogy az „Év Családbarát Vállalata 2016" díjjal is elősegítjük a vállalatok családbarát szemléletének erősödését, végső soron a kívánt gyermekek megszületését."

 

http://www.haromkiralyfi.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük