2023.február.03. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Ex-Smokers iCoach – az innovatív online eszköz már mobil App formájában is elérhető

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p> <span class="inline inline-left"><a href="/node/64647"><img class="image image-preview" src="/files/images/Image13_47.preview.jpg" border="0" width="457" height="188" /></a></span></p><p>Az iCoach online leszokás-támogató eszköz az Európai Bizottság <a name="_GoBack" title="_GoBack"></a>„A volt dohányosok megállíthatatlanok" kampányának fontos eleme, amely mostantól már mobil alkalmazás (App) formájában is elérhető dohányosok és volt dohányosok számára. Az App - amely iOS és Android operációs rendszerű készülékeken is fut - 2012. szeptember 18-tól ingyenesen letölthető az App áruházakból (<a href="http://www.exsmokers.eu/mobile">www.exsmokers.eu/mobile</a>).

 image13 47.preview

Az iCoach online leszokás-támogató eszköz az Európai Bizottság „A volt dohányosok megállíthatatlanok" kampányának fontos eleme, amely mostantól már mobil alkalmazás (App) formájában is elérhető dohányosok és volt dohányosok számára. Az App – amely iOS és Android operációs rendszerű készülékeken is fut – 2012. szeptember 18-tól ingyenesen letölthető az App áruházakból (www.exsmokers.eu/mobile).

 image13 47.preview

Az iCoach online leszokás-támogató eszköz az Európai Bizottság „A volt dohányosok megállíthatatlanok" kampányának fontos eleme, amely mostantól már mobil alkalmazás (App) formájában is elérhető dohányosok és volt dohányosok számára. Az App – amely iOS és Android operációs rendszerű készülékeken is fut – 2012. szeptember 18-tól ingyenesen letölthető az App áruházakból (www.exsmokers.eu/mobile).

01 tip of the day v02.thumbnailAz App ugyanazokkal a konzisztens és értékes elemekkel rendelkezik, mint az iCoach online verziója; ide tartoznak a napi tippek, leszokás-napló, a leszokás egyes fázisainak tesztje, továbbá egy hasznos információkat tartalmazó egészségügyi könyvtár.. Az új App, amely iOS és Android operációs rendszerű mobilkészülékeken is használható, az új és a régi felhasználók számára egyaránt könnyen hozzáférhető. Az App tartalmaz néhány új elemet is:

1.                   A „lokalizációs eszköz" geolokalizációs technológián alapul. A program a dohányzásról leszokni szándékozó felhasználó tartózkodási helyét figyelembe véve a dohányzásra kijelölt helyek helyett fokozatosan füstmentes helyszíneket ajánl.

2.                   Az innovatív és praktikus „pánik gomb" azonnali ötletet ad arra az esetre, ha a felhasználó ellenállhatatlan kényszert érez, hogy rágyújtson.

Ezek az új fejlesztések valószínűleg tovább növelik majd az eddigi negyedmilliós regisztrált felhasználói számot  Európa-szerte.

02 panic white v01.thumbnailAz iCoach egy olyan mobil viselkedésterápiás platform, amely már az EU 22 hivatalos nyelvén segíti a leszokást a dohányzásról. A mobil környezetbe helyezett viselkedésterápiás eszközt kutatásokra, gyakorlati klinikai tapasztalatokra, pszichológusok és kommunikációs szakértők tapasztalataira építve készítették el.

Az iCoach eddigi eredménye, hogy a regisztrált felhasználók 40%-a mindössze három hónap után leszokott dohányossá vált.

phase 01 v02.thumbnailA platformra regisztráló dohányosok egy a dohányzási szokásaikra vonatkozó kérdőív alapján öt kategória egyikébe kerülnek. Az első szakaszban azok a dohányosok vannak, akik egyáltalán nem akarnak leszokni, míg a legutolsóba azok a volt dohányosok kerülnek, akik már több mint hat hónapja nem gyújtottak rá. A kategorizálás alapján az iCoach személyre szabott tanácsokat tud adni   a leszokni kívánóknak.

Egy nemrégiben készült tanulmány alapján az első 3 hónapot követően a résztvevők 33%-a legalább egy kategóriát lépett előre, míg mindössze 2,8%-uk esett vissza legalább egy kategóriával.

A ‘Quit Smoking with Barça' kampány:

https:www.quitsmokingwithbarca.eu   

Az "Ex-Smokers are Unstoppable" kampány:

http://www.exsmokers.eu

Az FC Barcelona hivatalos weboldala:

http://www.fcbarcelona.com  

 image12 50

Az iCoach mobil App az alábbi linken érhető el:

www.exsmokers.eu/mobile.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.