Idén egy igazi újdonság, a hőkezelés nélküli, friss és gazdag ízvilágú Dreher Hidegkomlós Tanksör várta a szigetlakókat, amelyet sehol máshol nem érhettek el a fogyasztók, csak itt. A sör ára egyébként évek óta nem emelkedett a Szigeten, és a látogatók idén is a korábbi összegért jutottak hozzá a Dreherhez.

 

Idén egy igazi újdonság, a hőkezelés nélküli, friss és gazdag ízvilágú Dreher Hidegkomlós Tanksör várta a szigetlakókat, amelyet sehol máshol nem érhettek el a fogyasztók, csak itt. A sör ára egyébként évek óta nem emelkedett a Szigeten, és a látogatók idén is a korábbi összegért jutottak hozzá a Dreherhez.

 

A Dreher és a Sziget már több mint egy évtizede együtt töltik meg a világot

Hitted volna, hogy a Dreher Sörgyárak márkái csaknem a kezdetektől, vagyis már több mint 20 éve vannak jelen a Sziget Fesztiválon, a Dreher maga pedig 2004-óta főtámogatója Magyarország legnagyobb zenei fesztiváljának? Ezzel a vállalat az összes támogató közül a legelkötelezettebb partnere a már jó ideje a nemcsak hazai, de nemzetközi színtéren is elismert eseménynek.

„A Dreher márkafilozófiája – a világ felfedezése, s hogy a határainkat magunk szabjuk meg, az életünket mi töltjük meg tartalommal – könnyen beilleszthető a Sziget életérzésbe, ez jó alap az együttműködésre" – hangsúlyozta Szederkényi Zita, a Dreher Sörgyárak vállalati kapcsolatok vezetője.

 

Idén a márka megint egy igazi újdonsággal, a Dreher Hidegkomlós Tanksörrel lepte meg a szigetlakókat, amelyet sehol máshol nem érhettek el a fogyasztók, csak itt.

A Dreher Tanksör önmagában is kuriózum, jelenleg összesen három budapesti sörözőben csapolják a pasztörizálatlan, vagyis tartósítás nélküli, rögtön a főzés után egyenesen az óriási réztankokba szállított, tiszta, harmonikus ízű legfrissebb sört. A fesztiválozók azonban most nem csak ezt, hanem az elmúlt év sikertermékének, a Dreher Hidegkomlósnak is megkóstolhatták az eredeti, hőkezelés nélküli változatát.

 

A Sziget Tank Pub 25 méteres pultjánál 18 csapon folyt a legsörebb sör, a hat darab hűtött, szigorúan ellenőrzött 1000 literes tankba pedig naponta – a szállítást és áttöltéseket is beleértve teljesen zárt és steril rendszert alkotva – érkezett a friss, gazdag ízvilágú Dreher és Dreher Hidegkomlós egyenesen a gyárból.

 

A Szigeten egyébként összesen 74 vendéglátó ponton, mintegy 546 csapon voltak elérhetők a csapolt, valamint 210 hűtővitrinben a dobozos alkoholos és alkoholmentes Dreher variánsok. Sőt, két kifejezetten Dreher Hidegkomlós helyszín, valamint három D24 pont is üzemelt.

Idén emellett 24 helyszínen, 47 csapon folyt az almás Kingswood cider is.

 

A sör ára egyébiránt évek óta nem emelkedett a Szigeten, és a látogatók idén is a korábbi összegért jutottak hozzá a termékekhez.

„Miközben mindent megteszünk azért, hogy a legjobb minőséget, kiszolgálást és kínálatot nyújtsunk a közönségnek, az is fontos számunkra, hogy felhívjuk a figyelmet a felelős alkoholfogyasztásra. „Ésszel iszom" programunkkal a civil falu egyik sátrában vártuk az érdeklődőket" – mondta Szederkényi Zita. – „Az Ability Park érzékenyítő programját pedig 250 raklappal támogattuk, amiből labirintus épült és a látogatók szakértők segítségével kipróbálhatták milyen érzés vakon eligazodni a világban."

 

A Dreher Sörgyárak Magyarország első számú sörgyártójaként évente 440 millió korsó sörrel örvendezteti meg fogyasztóit. A vállalat több mint 160 éve, a sörgyár alapítása óta építi a sörkultúrát és patinás főzőházával, sörtúra programjával a mai napig ápolja a sörfőzési hagyományokat. A cég sörgyárában, Kőbányán készül az ország legnagyobb prémium márkája, a Dreher; Magyarország legerősebb vendéglátóipari söre, az Arany Ászok; és a sörgyári hagyományokat nevében is képviselő Kőbányai. A világ második számú sörgyártója, a SABMiller leányvállalataként a magyar márkák mellett világszerte közkedvelt söröket is forgalmaz, mint a Pilsner Urquell, a Kozel, a HB, a Miller Genuine Draft, valamint a Kingswood cider.

 

http://www.sabmiller.com

http://dreherzrt.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük