2024.április.14. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

FELHÍVÁS: az e-termekek.hu károsult vásárlóihoz ( már nem aktuális)

4 perc olvasás
e-termekek.hu felhívás

Figyelem!
A tárgyban jelölt cikk és az abban foglalt eljárás már lefolytatásra került!
A mai napon 2022. január 23-án az alábbi cikkben foglalt felhívás, érvényét veszítette!
Az ügyben eljárt Egri Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján ezért kérjük, hogy senki NE tegyen bejelentést rájuk és hozzájuk az e-termeke.hu tárgyában a 10010/458/2022.bü számra hivatkozással! 

AMENNYIBEN ÖN SÉRTETTJE az  e-termeke.hu weboldalnak ez a cikk Önnek segít további lépésekkel ügyében

Olvassa el az alábbi cikket és keresse az eljáró EGER VÁROSI Rendőrkapitányságot!

FIGYELEM: az e-termekek.hu domain név felfüggesztésre került mert a cég a részére átutalt összegek ellenére sem teljesítette a megrendeléseket

Az Egri Rendőrkapitányság 10010/458/2022. bü. számon a mai napon felfüggesztette az e-termekek.hu weboldal üzemeltetését melyet Prestashop webmotoron a hosting.prestaweb.space / pws-server.net / tárhelyen üzemeltettek.

Többek telefonos megkeresésére és a jövőbeni félreértések elkerülése érdekében a Prestashop.hu oldalon az alábbi közlemény is elérhető:

1. Ne küldjön pénzt olyan vállalkozásnak, cégnek, vállalkozónak akinek még a neve sincsen feltüntetve. Ez esetben ez történt.
2. Az alapvető óvatosságot ne nélkülözze és ismerje meg a cég pontos adatait, ellenőrizze több forrásból is.
3. amennyiben úgy érzi, adott weboldal Önnek kárt okozott, úgy keressen minél több kapcsolódási pontot, adatot, hogy a hatóságok munkáját segíthesse.
Az e-termekek.hu weboldal tulajdonosa:
E-Boltok Műszaki Kft. HU 1085 Budapest József krt 69
Kapcsolattartási tel: +3630/ 2582781
Illés István (an: Suki Mária) ügyvezető (vezető tisztségviselő) 2760 Nagykáta, Kövidinka utca 58.
Amennyiben Ön is utalt Illés István nevére, címére majd sértettnek érzi magát mert nem kapta meg a rendelt terméket, úgy keresse fel az Egri Városi Rendőrkapitányságot és hivatkozzon a fenti bűnügyi számra.
Cím: 3300 Eger, Klapka Gy. u. 3
Posta cím: 3301 Eger Pf.: 113
Telefon: 36/522-111
Fax: 36/522-142

E-mail: ugyelet.hevesmrfk@heves.police.hu

Amennyiben ELEKTRONIKUSAN SZERETNE FELJELENTÉST TENNI, KÉREM IGY TEGYE MEG: 
https://www.police.hu/ugyintezes/beadvanytetel

Feljelentés

A feljelentés minden olyan – a hatóság tudomására hozott – formához nem kötött közlés, amely meghatározott vagy ismeretlen személy által elkövetett bűncselekmény, szabálysértés gyanújára utaló tényállást, illetve adatot tartalmaz. A feljelentés bárkit megillető jogosultság, amelyet megtehet jogi és természetes, ismert és “ismeretlen, névtelen” személy is.

A rendőri intézkedés elleni panaszok benyújtásával kapcsolatos néhány fontosabb tudnivaló

A beadvány megtételének lehetőségei:
– szóban: személyesen bármely rendőri szervnél – rendőri intézkedés elleni panasz esetén a www. ajbh.hu honlapon ismertetett módon az alapvető jogok biztosánál is –, ahol a panaszt írásba foglalják;
– postai úton;
– ügyfélkapun keresztül elektronikusan e-nyomtatványon; https://ugyintezes.police.hu/panasz-ugyintezes
– fokozott biztonságú elektronikus aláírással ellátott elektronikus dokumentumban.

Abban az esetben, ha nem a fenti formában és úton kerül benyújtásra a beadvány, és annak kivizsgálására törvény az általános közigazgatási rendtartásról szóló 2016. évi CL. törvény (a továbbiakban Ákr.) előírásait rendeli alkalmazni, az eljárás lefolytatására illetékes hatóság – határidő kitűzése mellett – felhívja a panaszost a hiány/ok pótlására. Amennyiben a felhívásban megadott határidő eredménytelenül telik el, akkor a beadványban foglaltakat a hatóság nem vizsgálja, hanem érdemi vizsgálat nélkül elutasítja azt.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az e-mailben, SMS-ben vagy más hasonló módon küldött beadványa NEM MINŐSÜL ÍRÁSBELINEK, ezért RENDŐRI INTÉZKEDÉS ELLENI PANASZ kivizsgálására irányuló eljárás kezdeményezésére az nem alkalmas.

7 thoughts on “FELHÍVÁS: az e-termekek.hu károsult vásárlóihoz ( már nem aktuális)

 1. A webtermékek.hu ugyanennek a tulajdonosi körnek a webshopja (volt), üzemeltetőjeként Ilyés Erzsébet E.V. volt a honlapon megjelölve, ugyanakkor ügyintézés céljára egy e-mail cím volt megadva, amely Illés István feleségének a leánykori neve, és címként szintén a nagykátai Kövidinka út 58 volt megjelölve. A webtermékek.hu webshop ugyanúgy “működött”, mint az e-termékek, levelekre nem válaszolt. Nagyon keveseknek elküldte a megrendelt árut, még kevesebbeknek visszafizette a pénzét, de a nagy többség semmit sem kapott.
  Amennyiben a két webshop ügyét egyesíteni lehet, kéram, tegyék meg, jelezzék, hogy a webtermékek.hu károsultjai is tegyék meg a feljelentést.
  Köszönettel, KL

  1. REMÉLHETŐLEG A SÉRTETTEK A JELEN ÍRÁS ÉS EGYÉB HATÓSÁGI MOZGÁS ALAPJÁN IS MEGTESZI KA SZÜKSÉGES LÉPÉSEKET.

   Az, hogy a két weboldalnak lehet ill. volt köze egymáshoz, már másoktól is előkerült de a tényről, hogy a hatóságok ezt egyesítenék egy eljárásba, akár közös elkövető bármi okán, erről nincsen tudomásunk. Az infót itt megosztva, reméljük a tettre kész sértettek érdemi hatékonyságát.

 2. Sajnos én is károsultja vagyok ennek a csaló illés István nagykátai vállalkozónak, mert az általam megrendelt és kifizetett nyomtatót nem szállította le és az előre átutalt vételárat nem fizette vissza. Feljelentest tettem az ORFK-nál és a nagykátai rendőrségen is, de úgy tűnik, hogy z “illés szekerét tolja valaki, mert a feljelentéseimet visszapasszolták a XV. ker.-i rendőrségnek, ahonnan semmilyen választ nem kaptam. Az egész ügyet ismeretlen tettes által elkövetett szabálysértésnek minősítették, mert a nyomtató vételára és a szállítási költség összesen 31 900 Ft. Mivel rokkant nyugdíjas vagyok, ezért nekem nagy szükségem lenne erre az összegre, hogy egy korrekt webáruházból meg tudjam rendelni a nyomtatót, hogy itthon végezhető munkát tudjak vállalni. Kérek minden károsultat, hogy tegyenek feljelentést ez ellen a csaló illés ellen, hogy a rendőrség kénytelen legyen nyomozást indítani ezen ügyekben és akkor talán visszakaphatjuk a pénzünket! Köszönöm!

  1. Kedves István,

   Egerben büntető ügy van már belőle. Jelezze ezt – megjegyzem a Rendőrségnek látszik is ez- a büntető eljárás tényét és ez nem szabálysértés hanem üzletszerűen elkövetett, folytatólagos csalás ami lehet, mert 2- vagy több érintett is van, akár üzletszerű és bűnszervezetben elkövetett bűntett lesz/lehet. Ne legyen rest: vegye fel a kapcsolatot a Rendőrkapitánysággal Egerben! Másoknak is ezt ajánljuk!

 3. A mai napon én is metettem a feljelentést az Egri Rendőrkapitányságon, a 10010/458/2022. bü. számra hivatkozva és majd várom, hogy mit intéznek Köszönet mindenkinek a segítségért. Remélem a pénzemet mielőbb visszakapom, mert likviditási gondot okozott a bankszámlámon a kis rokkant nyugdíjam miatt. Valószínű, hogy az unokáimnak sem tudok semmit venni és az ünnepi asztalra is majd a csirke far-hát kerül majd, mellé gondolva a húsvéti sonka-tojást tormával.

  1. Alapvetően probléma, hogy ez az ügy, több hónapja nem lépett semmit, egészen addig amig valaki végül letolta a sok szabálysértési ügyből, büntető eljárásba az elkövető ügyeit. Remélhetőleg többen Googleznak rá az ember nevére, üzletére és megtalálva itt a sértettek írásait vagy a mi cikkünket: nekilendülnek és maguk is lépnek…

 4. Ez Ügyben semmi nem változott, a rendőrség nem indított eljárást az E- termékek WEBáruház üzemeltetője, Illés István egyéni vállalkozó ellen. Kb. egy hónapja telefonon hívtak a XV. kerületi rendőrségtől ez ügyben, de azóta semmi nem történt. Én arra kérek minden károsultat, hogy tegyen feljelentést ez ellen a csaló ellen, mert egyébként a több százezer forint kárt okozó vállalkozó meg fogja úszni ezt az egész ügyet és semmi esélyünk sem lesz, hogy a pénzünket visszakapjuk. A Magyar rendőrség, akik állítólag szolgálnak és védenek, csak azt nem tudni, hogy kiket szolgálnak és kiket védenek, mivel ide-oda tologatják a feljelentések ügyét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.