2022.szeptember.28. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Film mellé popcorn?

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/79333"><img class="image image-_original" src="/files/images/mozi%20(1).jpg" border="0" width="483" height="203" /></a></span>A moziba járók a mai napig a klasszikus kóla-popcorn duót részesítik előnyben, még akkor is, ha a legújabb hollywoodi filmek a 3D-s technológia miatt nem könnyítik meg az evést-ivást, a 4D-s vetítésekről már nem is beszélve. Film mellé popcorn? Nem mindenhol! <p> 

mozi%20(1)A moziba járók a mai napig a klasszikus kóla-popcorn duót részesítik előnyben, még akkor is, ha a legújabb hollywoodi filmek a 3D-s technológia miatt nem könnyítik meg az evést-ivást, a 4D-s vetítésekről már nem is beszélve. Film mellé popcorn? Nem mindenhol!

 

mozi%20(1)A moziba járók a mai napig a klasszikus kóla-popcorn duót részesítik előnyben, még akkor is, ha a legújabb hollywoodi filmek a 3D-s technológia miatt nem könnyítik meg az evést-ivást, a 4D-s vetítésekről már nem is beszélve. Film mellé popcorn? Nem mindenhol!

 

Az MTV globális felmérést végzett arról, melyik országban mi a tradicionális étel a mozikban, mit csipegetnek a nézők legszívesebben. 22 nemzet is ellent mondott a várakozásoknak – kiderült, hogy a popcorn mellett a tintahal, a szárított rénszarvas, a mogyoró és a hotdog is nyerő csemege.

 

Április 13-án az egész világ az MTV Movie Awardsot nézi majd, 160 régióban, több mint 60 tévécsatornán kísérhetik figyelemmel a nézők a világ leglazább filmes gáláját, ahol ott lesz Megan Fox, Cameron Diaz, Rihanna, de még Eminem is. A fiatalok elsőszámú szórakoztató csatornája felmérést végzett, amelyben azt vizsgálta, mit ropogtatnak legszívesebben a moziba járók a vászon előtt ülve. Érdekes eredmények születtek.

 

A legmeglepőbb válaszokat a norvégok és a spanyolok adták, előbbiek a szárított rénszarvas húsra esküsznek, a temperamentumos spanyolok pedig vörösboros, kólás koktélokat szorongatnak legszívesebben a moziban.

 

Thaiföldön a mogyoró a nyerő, míg a malajziaiak inkább újságpapírba csomagolt borsót, vagy éppen szárított tintahalat csipegetnek.

A hollandok azonban még rajtuk is túltesznek, ők a sós édesgyökérre esküsznek.

A britek ennél tradicionálisabbak, ők cukorkát szopogatnak, míg

az olaszok a moziban inkább tartózkodnak a ételfogyasztástól.

Az ausztrálok a britekhez hasonlóan leginkább cukorkát visznek a zsebükben a moziba, de az sem áll tőlük távol, hogy jégkrémmel állítsanak be a Bosszúállók premier előtti vetítésére, hogy aztán a jéghideg frissítőt popcornnal keverve egyenek egy jót. Ki gondolná, hogy épp Sidney környékén élnek a legnagyobb ínyencek?

A brazilok sajtos zsömlével, az irániak joghurttal, a japánok hotdoggal, a mexikóiak pedig leginkább nachosszal a kezükben filmeznek, de a szingapúriakat sem kell félteni, ők wasabival bolondítják meg a popcornt.

 

Április 13-án az MTV Movie Awards persze marad a tradicionális Arany Popcorn-díjaknál, ám a büfékben biztos, hogy Kate Upton, Mark Wahlberg, Leonardo DiCaprio és Ellen Page is megtalálja majd kedvencét.

 

Lantai József

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.