Rátóti Zoltán színész-énekes második lemezének, a Köztünk marad bemutatójára készül klubzenekarával november 12-én, szombaton este a Pinceszínház Vers a Színházban című sorozatában.

 

Rátóti Zoltán színész-énekes második lemezének, a Köztünk marad bemutatójára készül klubzenekarával november 12-én, szombaton este a Pinceszínház Vers a Színházban című sorozatában.

 

Rátóti Zoltán második nekifutásra is maradt a jól működő receptnél: a szövegeket most is Müller Péter Sziámi írta Rátóti zenei ötleteihez. A jól bevált zenésztársakból álló triója – melynek Juhász Gábor gitáros és Restás Gergő ütőhangszeres a tagjai még – most kiegészül Becze Gábor bőgőssel is a Kalákából.

 

A rockot persze úgy kell érteni, mint a folk gitárzenekaroknál: a trubadúrének és az akusztikus gitár a főszereplő, Juhász Gábor elektromosa most is inkább a jazzes, úszós effektes, már-már ambientes szőnyeget adja pasztelles atmoszférát festve. És milyen jó, hogy így semmi szükség külön billentyűsökre, a hangzástér nem csak a hibátlanra csiszolt akusztikus megszólalásból adódó csillogó fényekben pompázik, de opálos jellegével azt a fajta melankóliát is ki tudja teljesíteni, ami nélkül ez a fajta zeneiség tán nem is lenne igazán hiteles.

 

Rátóti Zoltán nagy formátumú dalszerző, saját jogán ott a helye a legjobbak között, és nem túlzás azt mondani: világviszonylatban is.

 

Jegyár: 1200 forint

Internetes jegyvásárlás: http://pinceszinhaz.hu/jegyek/jegyvasarlas.html

 

Ferencvárosi lakosoknak (lakcímkártya bemutatása esetén) 20%, hatvan év feletti kerületi nyugdíjasok számára további 10% kedvezmény!

A kedvezményes jegyek a Pinceszínház pénztárában vásárolhatóak meg személyesen!

 

2016. november 12. 19:00

Vers a Színházban

Pinceszínház

Budapest, Török Pál u. 3.

 

http://pinceszinhaz.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük