A Foltmentes adomány program keretében ezen a hétvégén budapesti és Pest megyei települések hiper- és szupermarketjeiben várják a ruhaadományokat a Vanish és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkatársai. A nyári hónapokban a nagyobb városokban találkozhatnak az érdeklődők a Foltmentes gyűjtőpontokkal.

A Foltmentes adomány program keretében ezen a hétvégén budapesti és Pest megyei települések hiper- és szupermarketjeiben várják a ruhaadományokat a Vanish és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkatársai. A nyári hónapokban a nagyobb városokban találkozhatnak az érdeklődők a Foltmentes gyűjtőpontokkal.2009.  Június 5. és 7. között Budapesten, Budaörsön, Budakalászon, Fóton és Törökbálinton várják a ruhaadományokat a Vanish és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkatársai.

A mostani hétvégét követően majd szeptemberben lehet jó állapotban lévő ruhákat leadni a budapesti és Pest megyei hipermarketek parkolóiban felállított Foltmentes adománygyűjtő pontokon. A nyári hónapokban országszerte, illetve a szokásos Máltai irodákban továbbra is várják az adományokat.

A beérkezett ruhákat Vanish termékekkel is kimossák a hajléktalanokat foglalkoztató Máltai mosodában a Vanish felajánlásának köszönhetően.

A Vanish gyártója, a Reckitt Benckiser a termékek biztosítása mellett 5 millió forinttal járul hozzá a Szeretetszolgálat veszprémi mosodájának kialakításához, és így újabb munkalehetőségeket teremt a hajléktalanoknak. A vállalat ráadásul minden júliusban eladott Vanish termék után 10 forintot is felajánl karitatív célokra.

A Foltmentes adomány kampány idei együttműködő kereskedelmi partnerei a Cora, az Auchan és a Tesco áruházak, az akció május végétől szeptemberig tart.

http://www.vanish.hu/

www.maltai.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük