2022.05.24.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Folyamatosan működnek az Euronics webáruházai

1 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/87683"><img class="image image-preview" src="/files/images/Image1_627.jpg" border="0" width="214" height="95" /></a></span>Zavartalanul működnek a Vöröskő Kft. által üzemeltetett webáruházi portálok, az Euronics Műszaki Áruházláncot működtető veszprémi vállalat nem érintett a NAV tegnap kezdődött vizsgálatában. <p> 

Zavartalanul működnek a Vöröskő Kft. által üzemeltetett webáruházi portálok, az Euronics Műszaki Áruházláncot működtető veszprémi vállalat nem érintett a NAV tegnap kezdődött vizsgálatában.

 

Zavartalanul működnek a Vöröskő Kft. által üzemeltetett webáruházi portálok, az Euronics Műszaki Áruházláncot működtető veszprémi vállalat nem érintett a NAV tegnap kezdődött vizsgálatában.

 

Tegnap délután óta több hírportálon is beszámolók jelentek meg arról, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szervereket, illetve azon tárolt adatokat foglalt le elektronikai kereskedőcégeknél, ami miatt több internetes áruház elérhetetlenné vált.

 

A Vöröskő Kft. vezetése felhívja a figyelmet, hogy az érintett webshopok (bemutatoterem.hu, ematrix.hu) soha nem tartoztak a vállalkozáshoz, azok üzemeltetőinek esetleges jogsértésétől kifejezetten elhatárolódnak. A cég 2014 januárja óta kizárólagos joggal használja Magyarországon az Euronics márkanevet, valamint működteti internetes áruházait az euronics.hu, a nehagyjaki.hu, az elektromega.hu, az elektrolimit.hu és a muszakidepo.hu oldalakon. Utóbbi webshopnak – neve ellenére – nincs kapcsolata a Műszakidepo Kft.-vel, a domainnév a Vöröskő Kft. tulajdonában van.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.